Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kelendőek az LG véralkoholszint mérő telefonjai

Kütyük

Kelendőek az LG véralkoholszint mérő telefonjai

Nemrégiben elárasztották a dél-koreai piacot a többek közt véralkoholszint mérő funkcióval is rendelkező mobiltelefonok.

Az egyedülálló szolgáltatási körrel rendelkező mobil készülékekből Dél-Koreában egy átlagos napon nem kevesebb mint 1.500 darab talál gazdára, vagyis elmondható, hogy óriási sikernek örvendenek ezek a modellek.


A keresztségben LG SD410, LG KP4100 és LG LP4100 nevet kapott újdonságok lényegében teljesen megegyeznek egymással, mindössze annyi különbség van köztük, hogy mindegyiküket más mobil operátor kínálatában lehet fellelni. Az új modellek designját egy olasz versenyautó tervező cég, a Milan Design Center álmodta meg, ennek megfelelően a készülékek leginkább egy sportkocsira hasonlítanak.

Autórajongóknak szánt mobilokról lévén szó, nem meglepő, hogy csengőhangként motorbőgés, szétnyitást jelző hangnak pedig akár ajtónyitás zaj is beállítható. Az igazi érdekesség azonban nem ez, hanem a véralkoholszintet mérő szolgáltatás, melynek segítségével bárki könnyedén eldöntheti, hogy egy átmulatott éjszaka után volán mögé ülhet-e, vagy sem.

Az elegáns megjelenésű, szétnyitható kialakítású telefonok TFT technológiájú belső folyadékkristályos kijelzője 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, a kívül elhelyezett OLED panel pedig 1,17 colos képátlójú, 96×96 pixeles felbontású és 65 ezer színárnyalatú.

A beépített digitális fényképezőgép segítségével maximum 1,3 megapixeles fotók készíthetők, ezenkívül pedig az MP3 lejátszó, a sztereó hangrendszer, valamint az infravörös port sem hiányzik a 95×48,7×25,6 milliméteres méretű és 90 gramm tömegű telefonból.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés