Connect with us

Újabb fejér megyei településeken szolgáltat a Fibernet

Kütyük

Újabb fejér megyei településeken szolgáltat a Fibernet

Kábeltévé és szélessávú Internet-hozzáférés a Fibernettől.

Az Etyeken, Gyúrón, Kajászón Martonvásáron és Tordason üzemelő kábeltelevíziós hálózat értékesítése miatt 2005. november 1-jétől a kábeltelevízió szolgáltatást – a korábbi szolgáltató Philipkábel Kft. helyett – a hálózat új tulajdonosa, a Fibernet Kommunikációs Rt. nyújtja. A Fibernet Rt. nem jogutódja az előző tulajdonosnak, ezért a kábeltelevízió szolgáltatás folytonosságának fenntartása érdekében az előfizetőknek új előfizetői szerződés megkötésére van szükségük. A cég által 2005. november 1-jén megkezdődő szolgáltatás a korábbi szolgáltatáshoz képest sem a programcsomagok tartalmában, sem az előfizetési díjakban nem jár változással. A társaság a Philipkábel Kft. volt előfizetői részére 2005. november 1. és november 30. között az új előfizetői szerződés megkötését díjmentesen biztosítja.

A Fibernet Rt. jövő évi tervei közt szerepel az Etyeken, Gyúrón, Kajászón Martonvásáron, és Tordason üzemelő hálózat átépítése. A fejlesztések eredményeképpen a jelenleginél tartalmasabb és jobb minőségi kábeltelevízió szolgáltatáson felül lehetőség nyílik a FiberNet saját neve alatt futó, kedvező áron és garantált minőségben elérhető szélessávú, kábelmodemes Internet-szolgáltatás elindítására is.

A Fibernet 2005 nyarán a kecskeméti hálózatán tesztelte a VoIP alapú telefonszolgáltatását, amelyet a hagyományos telefonszolgáltatásnál kedvezőbb, kapcsolási díj nélküli tarifákkal kívánja elindítani 2006-ban. Ezzel a vállalat is a kábeltelevízió-, internet- és telefonszolgáltatást nyújtó úgynevezett triple-play szolgáltatók sorába lép. A FiberNet Kommunikációs Rt. – az ország harmadik legnagyobb kábelszolgáltatója – jelenleg az ország több mint száz településén nyújt kábeltelevízió szolgáltatást, ezenkívül a szolgáltatási terület egyre több részén szélessávú internet elérést is biztosít ügyfeleinek. A társaság az idei fejlesztéseinek köszönhetően az év végére összesen már több mint 50 településen lesz jelen kábelmodemes Internet-szolgáltatásával.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő