Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung E360: óriási tudás és elegancia – kevés pénzért

Kütyük

Samsung E360: óriási tudás és elegancia – kevés pénzért

A Samsung végre az olcsóbb kategóriába tartozó mobiltelefonokban is meghonosítja a gyorsabb adatátviteli technológiákat.


A most debütált Samsung SGH-E360 3G hálózatokban ugyan még nem használható, de legalább elmondható róla, hogy a jó öreg GPRS mellett a modernebb EDGE adatátvitelt is támogatja. A divatos széthajtható kialakítású, rejtett antennás készülék csukott helyzetben 87 milliméter hosszú, 45,5 milliméter széles és 22,5 milliméter vastag, illetve egész pontosan 79 grammot nyom a mérlegen.

Az SGH-E360-ba két darab, 65 ezer színárnyalatú TFT kijelző került, melyek közül a kívül elhelyezett LCD 96×96 pixeles, a belül elhelyezett display pedig 128×160 képpontos felbontással rendelkezik. A külső kijelző alatt három dedikált zenegombot helyeztek el a fejlesztők – ilyet korábban többek közt az SGH-E720-as modellen láthattunk. Az MP3 (AAC) lejátszón kívül szólnunk kell még a húszcsatornás sztereó FM rádióról, mely RDS funkcióval büszkélkedhet.

Kár, hogy a beépített digitális fényképezőgép csak VGA (640×480 pixel) felbontású, és hogy nincs vakuja, de legalább videórögzítésre is alkalmas. A további fontosabb specifikációk közé tartozik a 80 MB-os belső memória, a Java MIDP 2.0 támogatás, a Bluetooth kontroller, valamint az elektronikus levelezési kliens.

A Samsung SGH-E360 ára 200 euró, vagyis mintegy 50 ezer forint körül fog alakulni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés