Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung D800: ultra-vékony szétcsúsztatható mobil

Kütyük

Samsung D800: ultra-vékony szétcsúsztatható mobil

Egyes források tudni vélik, hogy a Samsung hamarosan elő fog rukkolni egy bizonyos SGH-D800 típusjelzésű vadonatúj mobiltelefonnal.


A meglehetősen titokzatos készülékről egyelőre nem sok konkrét információnk van, de az amerikai FCC weboldalain nemrégiben megjelentek az első fotók az újdonságról. Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, az SGH-D800 tulajdonképpen nem más, mint az Egyesült Államokban hamarosan debütáló SGH-T809 enyhén módosított, európai változata.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a kifejezetten a T-Mobile számára kifejlesztett Samsung SGH-T809 egy szétcsúsztatható kialakítású készülék, mely elsősorban rendkívül vékony kialakításáról ismerszik meg. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző felbontása egyelőre ismeretlen (valószínűleg 240×320 pixel), az viszont már biztos, hogy a display 262 ezer színárnyalattal rendelkezik.

Mondanom sem kell, hogy a megapixeles digitális fényképezőgép sem hiányzik a Samsung legújabb sliderphone-jából, mely a belső memórián kívül a bővítőslotba helyezett microSD (TransFlash) memóriakártyákra képes menteni a fotókat és videókat.

A Samsung SGH-T809, illetve a Samsung SGH-D800 várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés