Connect with us

technokrata

Autofókuszos 2 megapixeles LG mobil

Kütyük

Autofókuszos 2 megapixeles LG mobil

Az LG hivatalosan is bemutatta legújabb felsőkategóriás mobilját, a Nokia N90-re hajazó LG P7200-at.

A dél-koreai székhelyű vállalat P7200 típusjelzésű, széthajtható és elforgatható kialakítású modellje csukott állapotban mindössze 17 milliméter vastag. Ehhez egyébként 96 milliméteres hossz, 50 milliméteres szélesség és 105 grammos tömeg társul.


A fontosabb ismertetőjelek közé tartoznak az előlapon elhelyezett dedikált zenelejátszó gombok, illetve a hagyományos digitális fényképezőgépekre hajazó hátlap. Az autofókuszos beépített kamera segítségével maximum 2 megapixeles felbontású fotók készíthetők, de természetesen videózhatunk is a masinával. A telefon belső memóriája 68 MB-os, a bővítőslotba pedig mini TransFlash memóriakártyákat lehet behelyezni. Érdekesség az UMS funkció (USB Mass Storage): a készülék külön szoftver telepítése nélkül, PC-n mint egy egyszerű adattároló meghajtó használható.

A TFT alapokon nyugvó, 2 colos képátlójú belső főkijelző 176×220 pixeles felbontással bír és nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, az ugyancsak TFT kiegészítő display pedig 96×96 képpontos és 65 ezer színű.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) LG P7200 nem csak a jó öreg GPRS, hanem az annál jóval gyorsabb EDGE technológiát is támogatja. A kereskedelmi forgalomban várhatóan 449 eurós, vagyis mintegy 113 ezer forintos áron debütáló készülék Java MIDP 2.0 és MMS kompatibilis, csengőhangjai pedig hatvannégy szólamúak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek