Connect with us

A zene a lényeg – avagy hogy kerül a rádió és a lemez a mobilba?

Kütyük

A zene a lényeg – avagy hogy kerül a rádió és a lemez a mobilba?

A Sony Ericsson a Sony BMG-vel és a Danubius Rádióval együttműködve egy, a hagyományostól eltérő, de annál hatékonyabb úton juttatja el a zenét az emberekhez.

Az összefogás első lépése az volt, mikor a Danubius-team oszlopos tagja, a Crystal együttes Trilógia című albumát SONY BMG és a Sony Ericsson közösen népszerűsítette. A Danubius hazánk egyik vezető rádióadója, a SONY BMG MUSIC ENTERTAINMENT rangos kiadványokat gondozó, Magyarországon piacvezető lemezkiadó: a muzsika mindkét cég lételeme, közös nevezője. Mindenben, amit csinálnak, a zene a lényeg.


A triók a zenében is erősebbek a duóknál, ezért is üdvözölték örömmel, mikor a Sony Ericsson bemutatta új generációs Walkman mobiljait, és csatlakozott hozzájuk. Az első Walkman mobil, a Sony Ericsson W800i lényege szintén a zene. A készülék teljes dalok, albumok tárolására, visszajátszására alkalmas, és persze a Danubius hallgatói is élvezhetik rajta kedvenc csatornájuk műsorait, és kedvenc rádiós műsorvezetőik hangját. Ráadásul a három partner összetartozását is remekül szimbolizálja, hiszen megjelenésekor mondták ki először közösen a már jelmondattá vált szavakat: a zene a lényeg!

Mindezt a Jamiroquai együttes Dynamite lemeze kapcsán nagyszabású Danubius Rádió, tévé és óriásplakát kampánnyal hozták a nagyérdemű tudtára. Roy&Ádám Fullánk című albumának emlékezetes kampányal, az Il Divo pazar bemutatkozó albumának népszerűsítése is ennek az összefogásnak egy-egy ékes példája.

A közös kampány december 31-ig tartó első szakasza már eddig is sok új ötletet hozott. Ilyen volt az a Danubius Rádión szeptemberben zajló játéksorozat, mely során 70 darab Sony Ericsson W800i Walkman mobilt sorsoltak ki annak reményében, hogy a lényeg, vagyis a zene még egyszerűbben, még kézzelfoghatóbban jusson el a hallgatókhoz. A szerencsés nyertesek ezután a találkozó után, itt a hajón vehetik át nyereményeiket, amelyeken ezentúl bárhol, bármikor a Danubiusra hangolhatnak. A mai esemény egy újabb lépés a közös úton, ahol megmutatják, számukra miért a zene a lényeg.

Az apropó egy eredeti, újszerű kezdeményezés. A SONY BMG, egyik legfontosabb nemzetközi kiadványát, Eros Ramazzotti Calma Apparente című, ma megjelenő új albumát mutatja be Magyarországon először a Sony Ericsson Walkman mobiljain. A lemez debütáló dala hétfőtől már a Danubius Rádión is hallható lesz, a teljes zenei anyagot pedig elsőként a jelen lévőkkel osztjuk meg.

A Sony Ericsson, bemutatja a Walkman mobil családjához tartozó új, már 3G képességekkel is ellátott Sony Ericsson W900i Walkman mobilt, mely a család harmadik tagja a 2005-ös évben. A beépített nagy 512MB-os tárkapacitás mellett, akár 4GB-ig – bővíthető memóriát tartalmaz, természetesen a beépített Walkman funkciót, és hogy a zenei élmény még nagyszerűbb legyen, a csúcsminőségű sztereó fülhallgatón egy külső vezérlő is található, amellyel Walkman mobilunkat vezérelhetjük miközben az a zsebünkben van. A harmadik generációs képessége pedig már csak egy pillanatnyi távolságra hozza az online letölthető zenéket, így bárhol, bármikor frissíthetjük gyűjteményünket. A Danubius Rádió, a SONY BMG és a Sony Ericsson számára valóban a zene a lényeg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő