Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Samsung első Windows-os okostelefonja

Kütyük

A Samsung első Windows-os okostelefonja

A Samsung Dél-Koreában megkezdte első Microsoft szoftveres okostelefonjának kereskedelmi forgalmazását.


A Samsung SCH-M600 típusjelzésű készüléken még nem a legújabb Microsoft operációs rendszer, a Windows Mobile 5.0, hanem annak elődje, a Windows Mobile 2003 Second Edition teljesít szolgálatot. A szétcsúsztatható kialakítású újdonság alaphelyzetben 102 milliméter hosszú, 52 milliméter széles és 25,4 milliméter vastag, tömege pedig sajnos nem kevesebb mint 167 gramm.

A nagyra nőtt TFT kijelző maximálisan megfelel az elvárásoknak: 240×320 képpontos felbontása mellé több mint 262 ezer színárnyalat társul. A hátfalban található digitális fényképezőgép egyrészt 2 megapixeles felbontású, másrészt pedig vakut és videófelvevő funkciót is kapott. A megfelelő számítási teljesítményről egy 520 MHz-es órajelű Intel XScale PXA270-es (Bulverde) mikroprocesszor gondoskodik, a bővítőslotba pedig miniSD (Secure Digital) formátumú memóriakártyákat lehet behelyezni.

A CDMA2000 1x EV-DO (800 MHz) hálózatokban használható, Bluetooth kompatibilis Samsung SCH-M600 további érdekes vonásai közé sorolható a két hangszóró, a hangfelismerő és szövegfelolvasó technológia, valamint a távirányítási lehetőség.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés