Connect with us

technokrata

A Peugeot 1007 megérkezik a 3G mobilokra

Kütyük

A Peugeot 1007 megérkezik a 3G mobilokra

A Peugeot a világ első autógyártója, mely harmadik generációs mobiltelefonos reklámkampányt indít egyik legújabb modelljének népszerűsítésére.


A francia vállalat a Vodafone-nal társulva, a 3G technológia adta lehetőségeket maximálisan kiaknázva szeretné reklámozni az elsősorban fiatalabb vásárlóknak szánt kisautóját, a Peugeot 1007-est.

A multimédiás reklámokat minden további nélkül meg lehet majd tekinteni az arra alkalmas harmadik generációs mobilokon. A reklámokban fel lesz tüntetve egy rövid kód, melyet vissza lehet küldeni SMS-ben, ezt követően pedig újabb információk érkeznek majd az autóról a telefonra, ezenkívül pedig akár tesztvezetési igényt is lehet majd jelezni a készülékkel.

A JWT által készített Peugeot 1007 reklámok nem csak mobilokon, hanem nemzetközi televíziós csatornákon, rádióadókon, és internetes oldalakon is meg fognak jelenni.

A Peugeot 1007 érdekességei közé tartozik többek közt az elektromos mozgatású tolóajtó, a különböző cserélhető belső elemek, illetve a moduláris ülések.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp