Connect with us

technokrata

Ultra-karcsú 3G kagylómobil a Samsungtól

Kütyük

Ultra-karcsú 3G kagylómobil a Samsungtól

A Samsung mostanság lényegében egymás után adja ki újabbnál újabb ultra-vékony mobiltelefonjait.


A dél-koreai székhelyű vállalat legfrissebb ultra-slim modelljét elsőként egy olasz mobil operátor, a TIM dobta piacra. A 97 milliméter hosszú és 52 milliméter széles Samsung SGH-Z510 mindössze 14,9 milliméter vastag, tömege pedig alig 97 gramm. Ezek az adatok főleg annak ismeretében számítanak tiszteletre méltóak, hogy ezúttal egy 3G telefonhoz van szerencsénk.

A belső fő kijelző TFT alapokon nyugszik és a mai elvárásoknak megfelelően 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, a kiegészítő display pedig 65 ezer színt képes megjeleníteni. 3G ide, vagy oda, a telefonba nem kettő, hanem csak egy fényképezőgép került, az viszont elforgatható optikájú, így nem csak egyszerűen fényképezni, hanem akár videótelefonálni is lehet a segítségével. A kamera felbontása egyébként 1,3 megapixel.

A Samsung SGH-Z510 fejlett zenelejátszási képességekkel, valamint dedikált zenegombokkal is fel van vértezve, és természetesen Bluetooth kompatibilis. A készülék ára a TIM-nél 369 euró, vagyis mintegy 93 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák