Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia L´amour divatmobilok Magyarországon is

Kütyük

Nokia L´amour divatmobilok Magyarországon is

A Nokia a mobiltelefonok formatervezésének új területeit kutatva három, a divat által ihletett mobiltelefont mutatott ma be Budapesten: a Nokia 7360, a Nokia 7370, és a Nokia 7380 készüléket.

Az eklektikus Nokia L´Amour kollekció inspirálta S. Hegyi Lucia divattervezőt, akinek első terveit is megismerhették a sajtó képviselői a budapesti bemutatón. Az első megvalósult ruhát Gubás Gabi színművésznő viselte a Festetics Palotában, ahol az eklekticizmus jegyében DJ totpeti klasszikus zenék modern feldolgozását mutatta be.

˝Megragadott a telefon lágy és könnyed, de lendületességet magában rejtő vonalvezetése, melyet a szabásvonalakban hoztunk vissza. Továbbá izgalmas kihívás volt, hogy a kézműves hagyományokat ötvözzük a modern kor anyagkaraktereivel˝ – vázolta inspirációját S. Hegyi Lucia.

A L’Amour sorozat tagjai az ellentétek csodálatos egyvelegét kínálják: a készülékek a kulturális és népművészeti hatásokat a váratlanság felemelő érzésével ötvözik. A kézművességre és a régiségekre utaló jegyek természetes anyagokban, színekben és mintákban öltenek testet, az alkotóelemeknek pedig minden egyes részletét igazi szenvedéllyel dolgozták ki, és ˝gyúrták˝ össze egésszé.


A L´Amour kollekció tervezése és fejlesztése során a Nokia formatervezési csapata számára a borostyánkő, a kerámia, a türkiz, a selyem és a lakk jelentette az inspiráció forrását. Kézműves technikák, például a zománcozás vagy a gravírozás ihlették meg a tervezőket, amikor a kollekció egyes modelljeinek grafikáit, anyagait, borítását, és színvilágát kiválasztották.

Nokia 7380: A kifinomult ízlés tükre
A Nokia 7380 elegáns és vonzó, gravírozott tükrös felülete, illetve a diszkrét, billentyűzet nélküli telefonálás vonzza a pillantásokat, sőt, a bámuló tekinteteket. A bőrborítás és a tükrös kijelző diszkréten eltakarja a kifinomult technológiát, amely többek között két megapixeles kamerát és hangfelismeréses tárcsázási funkciót is biztosít. A L´Amour kollekció főszereplője, a Nokia 7380 azokat a divatot formáló férfiakat és nőket célozza meg, akik szeretnek a figyelem középpontjába kerülni, és nem bánják, ha az élet nemesebb dolgaira kicsivel többet kell áldozniuk.


Nokia 7370: Megfordulnak utána
A váratlanság érzését magában hordozó Nokia 7370 kifordulva nyílik ki és tárja elénk az elegánsan elrejtett billentyűzetet. Az elegáns fém szegélybe gravírozott csodálatos minták a bőrdíszművesség által inspirált borításra rímelnek, az összhatás pedig a romantikát és az egzotikum érzését sem nélkülözi. A telefon azonban nem csupán a szépségről szól: fejlett technológiák, például 1,3 megapixeles kamera és háromdimenziós hanghatások garantálják, hogy a Nokia 7370 napjaink technológiáját a legfrissebb divattrenddel együtt biztosíthassa. A Nokia 7370 kétféle színvilággal: kávébarna és mély borostyánkő színben lesz kapható. Mindkét modellhez külön grafikasorozat, kijelzővédő és kameragomb tartozik.


Nokia 7360: Elragadó, szépséges és kompakt
Az anyagok, a grafikák, és a színválaszték garantálja, hogy ez a telefon kitűnik a tömegből. A divatra odafigyelő nők és férfiak értékelik majd a Nokia 7360 minta-, és színkavalkádját, amelyet tökéletesen kiegészítenek az elegáns tartozékok, többek között szíjak és hordtáskák. A Nokia 7360 a L´Amour sorozatra jellemző két színvilágban, kávébarnában és mély borostyánban is kapható lesz. Mindkét modell egyedi grafikakészlettel, kijelzővel, és tartozékokkal rendelkezik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés