Connect with us

T-Mobile MDA Vario: okostelefon a javából

Kütyük

T-Mobile MDA Vario: okostelefon a javából

A T-Mobile Németországban bejelentette legújabb MDA okostelefonját.

Az MDA III közvetlen utódjának kikiáltott MDA Vario jelenleg a legolcsóbb HTC Wizard variáns a piacon: a különböző gyártók által 600-700 euró áron kínált masina a T-Mobile tálalásában 469 euróba, vagyis mintegy 120 ezer forintba kerül. A készülék magyarországi debütálásának időpontja egyelőre ismeretlen.


A Microsoft vadonatúj Windows Mobile 5.0 operációs rendszerét futtató készülék alaphelyzetben 109 milliméter hosszú, 58 milliméter széles és 24 milliméter vastag, a teljes értékű QWERTY billentyűzet pedig az előddel ellentétben ezúttal nem alulra, hanem oldalra csúsztatható ki. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző teljesen átlagos adottságokkal bír: a 240×320 pixeles felbontás mellé 16 bites színmélység, vagyis egész pontosan 65.536 színárnyalat társul.

A Texas Instruments fejlesztésű OMAP 850-es processzorra épülő MDA Varioban alaphelyzetben 128 MB memória lakozik, mely azonban miniSD (Secure Digital) memóriakártyák révén könnyedén tovább bővíthető. Az 1.200 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint 200 órás készenléti időt, illetve maximum 300 perces beszélgetési időt tesz lehetővé.

A háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett okostelefonba egy 1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul került, mely természetesen videókat is képes rögzíteni. A vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül többek közt a GPRS, a Wi-Fi, az IrDA és a Bluetooth támogatott.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom