Connect with us

technokrata

Exkluzív: 3 megapixeles Sony Ericsson kamerás mobil!

Kütyük

Exkluzív: 3 megapixeles Sony Ericsson kamerás mobil!

A Sony Ericsson legújabb mobiltelefonja már nem 2, hanem 3 megapixeles fényképeket tud készíteni.

Az SO902i típusjelzésű készülék a napokban jelent meg a japán NTT DoCoMo mobil operátornál, és nagy valószínűséggel állítható, hogy valahogy így fog kinézni a Sony Ericsson első európai 3 megapixeles mobilja is.


A hagyományos kialakítású, rejtett antennás SO902i 109 milliméter hosszú, 45 milliméter széles, 20 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 102 grammot nyom.

A nálunk kapható Sony Ericsson K750i-re nagymértékben hajazó újdonság hátfalában egy 3 megapixeles felbontású, CMOS technológiájú képszenzor lakozik, melynek autofókusz funkciója már ismerős lehet. Az integrált vakus kamera a belső memóriába, illetve Memory Stick Duo memóriakártyákra dolgozik és persze videókat is fel tud venni, az optikai zoomról viszont egyelőre még mindig le kell mondanunk. Harmadik generációs FOMA készülékről lévén szó a videóhívási funkciók, így az előlapi második kamera sem hiányzik a repertoárból.

A képi megjelenítésről egy 1,9 colos képátlójú, TFT kijelző gondoskodik, mely egyrészt QVGA, vagyis 240×320 pixeles felbontású, másrészt pedig 262 ezer színárnyalatú.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle