Connect with us

technokrata

Páratlanul nagy tudású okostelefon újdonság

Kütyük

Páratlanul nagy tudású okostelefon újdonság

Felbukkantak az első kémfotók és információ morzsák a HTC Wizard sokak által várva várt utódmodelljével kapcsolatban.


A tajvani gyártó által HTC Hermes névre keresztelt smartphone külsőre nagymértékben hasonlít a Wizardra, azonban a belbecset illetően komoly változásoknak lehetünk tanúi. A legfontosabb változás, hogy az eddig használt, 195 MHz-es frekvenciájú mikrorprocesszor nyugdíjba vonult, és átadta a helyét egy 416 MHz-es órajelű Intel chipnek.

Vezeték nélküli adatátvitel tantárgyból csillagos ötöst érdemel a Hermes: a készülékben többek közt egy négysávos GSM (850/900/1800/1900 MHz) modul és egy 3G (2100 MHz) kontroller is helyet kapott, és akkor még nem is beszéltünk a GPRS, az EDGE, a Bluetooth, valamint a Wi-Fi (802.11b/g) támogatásról. Egyes források szerint elképzelhető, hogy a fejlesztők még a 3,5G (HSDPA) kompatibilitásról is gondoskodnak.

A kereskedelmi forgalomban várakozások szerint valamikor 2006 májusában debütáló, elcsúsztatható QWERTY billentyűzetes HTC smartphone 240×320 pixeles (QVGA) felbontású kijelzőt, 2,1 megapixeles vakus fényképezőgépet és egy kisebb felbontású kiegészítő kamerát is kap.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák