Connect with us

technokrata

Kémfotók: jön a Nokia N70 kistestvére!

Kütyük

Kémfotók: jön a Nokia N70 kistestvére!

A Nokia azon vásárlókat sem kívánja elhanyagolni, akiknek ugyan nincs szükségük a 3G-re, de a nagyfelbontású beépített kameráról nem szeretnének lemondani.


A piacvezető finn gyártó hamarosan ki fogja adni a kereskedelmi forgalomban nemrégiben debütált Nokia N70 némileg módosított, új változatát: az egyelőre ismeretlen típusjelzésű modellből eltűnt a 3G támogatás, illetve a második, kiegészítő fényképezőgép.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) mobiltelefon GPRS kompatibilis, ezenkívül pedig a gyorsabb EDGE adatátviteli technológiát is támogatja. A hátlapba integrált digitális fényképezőgép modul felbontása 2 megapixel és a kamera többek közt esti fotózásra (LED segédfény), illetve videórögzítésre is alkalmas. Az aktív TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző már régebbről is ismerős lehet: a display 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színt képes megjeleníteni.

A Symbian 8.1 operációs rendszert futtató, Series 60 platformra épülő Nokia smartphone Bluetooth és USB kompatibilis és memóriája RS-MMC (Reduced Size MultiMediaCard) memóriakártyák révén bővíthető.

Az ár és a hivatalos bejelentés időpontja egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák