Connect with us

Ericsson 3G: túl a 10 millión

Kütyük

Ericsson 3G: túl a 10 millión

Az Ericsson ismét megerősítette vezető helyét a 3G technológia területén, mivel mostanáig a világ több mint 10 millió WCDMA (3G) készüléke üzemel az Ericsson technológiájával.

Az Ericsson Mobile Platforms korán megalapozta vezető szerepét a 3G technológiában, ahol a becslések szerint már 2004-ben 30 százalékos piaci részesedést szerzett a WCDMA készülékek területén. A világ vezető készülékgyártói közül már jónéhányan kötöttek licensz szerződést az Ericsson Mobile Platforms-szal harmadik generációs platformokra.

2004 májusa óta az Ericsson Mobile Platforms ügyfelei világszerte 23 3G modellt vittek piacra, a leszállított készülékek száma pedig mostanáig meghaladta a 10 milliót.

A készülékek gyártói és felhasználói nagyra értékelik a platform stabilitását, más rendszerekkel való együttműködését, teljesítményét és újrahasználhatóságát. A platform technológiája az Ericsson globális vezető szerepén alapszik a GSM, GPRS, EDGE és WCDMA területen, valamint az Ericsson Szellemi Tulajdonhoz Fűződő Jogain, ami a világ egyik legerősebb IPR portfólióját jelenti a 2,5 és 3,5 3G mobil rendszerek között.

Az Ericsson Mobile Platforms teljes termékskálát kínál, melynek része a referencia dizájn, a platform szoftver (amely a gyártók számára elérhetővé teszi azokat a kulcs ˝motorokat˝, melyek révén alkalmazásokat lehet kidolgozni és elindítani), a csipkészletek (ASIC-ok) és a fejlesztéshez szükséges lapok, a fejlesztési és tesztelési eszközök, az ipari megoldások (a telefonok gyári kalibrálására és tesztelésére használt szoftver eszközök), az együttműködési képesség (interoperabilitás), valamint a típusengedélyezési támogatás, a képzés, a támogatás és a dokumentáció.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom