Connect with us

Az Év honlapja 2005 győztese

Kütyük

Az Év honlapja 2005 győztese

A HáziPatika.com lett a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) Év honlapja 2005 versenyén az egészségügyi kategória győztese.

Az MMSZ és az Internet Marketing Klub (IMK) közösen kiírt pályázatára idén 145 jelentkezés érkezett, amely közel háromszorosa az egy évvel ezelőttinek. A zsűri összesen 10 kategóriában (Egészségügy, E-marketing megoldások, Kereskedelem, Kormányzat és települések, Kultúra, Márkasite, Média, Nonprofit, Oktatás, Szolgáltató) osztott ki díjat, és az elbírálásnál döntő szempont volt a honlap felépítése, az információ mennyisége, minősége és frissessége, az oldal interaktivitása, szolgáltatásainak köre, elérhetősége és látogatottsága. Az Év honlapja 2005 pályázat nyertesei a Magyar Tartalomipari Szövetség által kiírt eFestivalon is részt vesznek.

Az 1999 áprilisában indult HáziPatika.com nívóját mi sem bizonyítja jobban, hogy már indulásának évében elnyerte a Népszabadság, az RTL Klub és a Cisco Systems által szervezett „Magyar Web verseny 1999” fődíját és a most elnyert díjjal a szakma ismét elismerte a világhálón betöltött meghatározó szerepét. A korszerű és szakmailag hiteles tartalom, valamint a rengeteg interaktív szolgáltatás révén a HáziPatika.com népszerűsége és látogatottsága évről-évre dinamikusan növekszik, és a portál biztosan őrzi piacvezető helyét a tematikus egészségügyi site-ok között.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom