Connect with us

Hallgassunk Hi-Fi minőségben walkman telefont!

Kütyük

Hallgassunk Hi-Fi minőségben walkman telefont!

A Sony Corporation és a Sony Ericsson bejelentette új, közösen kifejlesztett audio-rendszerét, amelynek segítségével a Sony Ericsson Walkman zenetelefonok tulajdonosai tökéletes Hi-Fi hangminőségben hallgathatják mobil zenegyűjteményüket.

Az MDS-70 audiorendszer valójában egy stílusos telefontartó, amely egy nagy teljesítményű hangszórórendszerhez csatlakozik. A felhasználónak mindössze bele kell helyeznie a telefont a tartóba, meg kell nyomnia a Play gombot, és már élvezheti is a Sony Hi-Fi berendezéseihez hasonló, tökéletes, gazdag hangminőséget.


˝A walkman telefonon létrehozott, kedvenc zenéit tartalmazó gyűjteményt immár otthon és munkahelyünkön is kiváló minőségben hallgathatjuk˝ – magyarázta Varga Mihály a Sony Ericsson közép-kelet európai marketing menedzsere. ˝Most már közvetlenül a telefonról hallgathatunk zenét, azaz nincs szükség sem fájlátvitelre, sem kettős gyűjtemény létrehozására. A hangminőség éppolyan kiváló, mint amilyet egy minden igényt kielégítő Hi-Fi rendszertől elvárunk, mivel a benne rejlő Sony technológia rendkívül kis méretű rendszerből is kiváló minőségű hang produkálására képes˝.

Az MDS-70 audiorendszer kiváló hangminőségét a Sony S-Master, egy digitális audiotechnológia alkalmazása teszi lehetővé, amely a Sony termékek része, az Hi-Fi berendezésektől, a házimozirendszereken át, egészen az autórádiókig, televíziókig és Vaio számítógépekig. Az S-Master technológiának köszönhetően ezek a termékek, még a legkisebb mikrohifik is, a Sonyra jellemző egyedülállóan gazdag hangzással rendelkeznek.

A stílusos, modern kialakítású és könnyen kezelhető audiorendszer minden otthoni és irodai környezethez illik. A zenelejátszás infravörös távirányítóról is vezérelhető, a rendszer pedig folyamatosan tölti a tartóba helyezett telefont. A felhasználóknak lehetőségük van arra, hogy az útközben hallgatott zenét otthon vagy irodájukban is folytathassák, hiszen mindössze behelyezik a telefont a rendszer tartójába, és tovább élvezhetik kedvenc zenéjüket, tudva azt is, hogy a telefon feltöltődik, mire elhagyják az épületet.

Az otthoni audiorendszer tökéletesen kiegészíti a Sony Ericsson walkmantelefonok egyre nagyobb választékát, köztük a most bemutatott legújabb UMTS verziót, a W900 készüléket. A rendszer 2006 első negyedévében kerül kereskedelmi forgalomba mind a Sony Ericssonnál (MDS-70 audiorendszer), mind a Sonynál (CPA-001 audiotartó), és szórakoztatóelektronikai, illetve mobiltávközlési üzletekben egyaránt kapható lesz.

Funkciók:
Teljes RMS 25 W (5 W x 2 csatorna + 15 W)
S-Master digitális erősítő
Neodim-mágnes hangszóróegységek
Árnyékolt hangszórók
Térhatású hangzás digitális jelfeldolgozóval
Telefonakkumulátor-töltő
Hangszín-szabályozás (mély és magas hangok)
Line-in bemenet
Távirányító.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő