Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hallgassunk Hi-Fi minőségben walkman telefont!

Kütyük

Hallgassunk Hi-Fi minőségben walkman telefont!

A Sony Corporation és a Sony Ericsson bejelentette új, közösen kifejlesztett audio-rendszerét, amelynek segítségével a Sony Ericsson Walkman zenetelefonok tulajdonosai tökéletes Hi-Fi hangminőségben hallgathatják mobil zenegyűjteményüket.

Az MDS-70 audiorendszer valójában egy stílusos telefontartó, amely egy nagy teljesítményű hangszórórendszerhez csatlakozik. A felhasználónak mindössze bele kell helyeznie a telefont a tartóba, meg kell nyomnia a Play gombot, és már élvezheti is a Sony Hi-Fi berendezéseihez hasonló, tökéletes, gazdag hangminőséget.


˝A walkman telefonon létrehozott, kedvenc zenéit tartalmazó gyűjteményt immár otthon és munkahelyünkön is kiváló minőségben hallgathatjuk˝ – magyarázta Varga Mihály a Sony Ericsson közép-kelet európai marketing menedzsere. ˝Most már közvetlenül a telefonról hallgathatunk zenét, azaz nincs szükség sem fájlátvitelre, sem kettős gyűjtemény létrehozására. A hangminőség éppolyan kiváló, mint amilyet egy minden igényt kielégítő Hi-Fi rendszertől elvárunk, mivel a benne rejlő Sony technológia rendkívül kis méretű rendszerből is kiváló minőségű hang produkálására képes˝.

Az MDS-70 audiorendszer kiváló hangminőségét a Sony S-Master, egy digitális audiotechnológia alkalmazása teszi lehetővé, amely a Sony termékek része, az Hi-Fi berendezésektől, a házimozirendszereken át, egészen az autórádiókig, televíziókig és Vaio számítógépekig. Az S-Master technológiának köszönhetően ezek a termékek, még a legkisebb mikrohifik is, a Sonyra jellemző egyedülállóan gazdag hangzással rendelkeznek.

A stílusos, modern kialakítású és könnyen kezelhető audiorendszer minden otthoni és irodai környezethez illik. A zenelejátszás infravörös távirányítóról is vezérelhető, a rendszer pedig folyamatosan tölti a tartóba helyezett telefont. A felhasználóknak lehetőségük van arra, hogy az útközben hallgatott zenét otthon vagy irodájukban is folytathassák, hiszen mindössze behelyezik a telefont a rendszer tartójába, és tovább élvezhetik kedvenc zenéjüket, tudva azt is, hogy a telefon feltöltődik, mire elhagyják az épületet.

Az otthoni audiorendszer tökéletesen kiegészíti a Sony Ericsson walkmantelefonok egyre nagyobb választékát, köztük a most bemutatott legújabb UMTS verziót, a W900 készüléket. A rendszer 2006 első negyedévében kerül kereskedelmi forgalomba mind a Sony Ericssonnál (MDS-70 audiorendszer), mind a Sonynál (CPA-001 audiotartó), és szórakoztatóelektronikai, illetve mobiltávközlési üzletekben egyaránt kapható lesz.

Funkciók:
Teljes RMS 25 W (5 W x 2 csatorna + 15 W)
S-Master digitális erősítő
Neodim-mágnes hangszóróegységek
Árnyékolt hangszórók
Térhatású hangzás digitális jelfeldolgozóval
Telefonakkumulátor-töltő
Hangszín-szabályozás (mély és magas hangok)
Line-in bemenet
Távirányító.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés