Connect with us

technokrata

Érdekes új Sony Ericsson mobil kiegészítő

Kütyük

Érdekes új Sony Ericsson mobil kiegészítő

A Sony Ericsson bemutatta a Walkman márkajelzést viselő MMR-60 FM adó tartozékot.

A készülék Sony Ericsson mobiltelefonhoz csatlakoztatva zenefájlok átvitelére képes, az FM rádiófrekvencia-sáv használatával. Mindez azt jelenti, hogy kedvenc MP3/AAC zeneszámainkat már mobiltelefonról is hallgathatjuk, a hatótávolságon belül található bármilyen rádióvevő segítségével.


Az adóberendezés bármilyen Sony Ericsson mobiltelefonhoz csatlakoztatható, amely rendelkezik a Fast port nevű új rendszercsatlakozóval. A mobiltelefon menüének segítségével a vételi frekvencia akár 10 méteres távolságon belül is vezérelhető. Mivel az MMR-60 megjegyzi az utoljára használt frekvenciasávot, így könnyedén bármikor újra lehet csatlakozni a rádióhoz. Bejövő hívás esetén a zenelejátszás leáll, a hívás végén pedig folytatódik. A kisméretű és könnyű MMR-60 akár a zsebedben is elfér, és az egyszerű plug-and-play megoldás révén kedvenc zenéinket könnyedén másokkal is megoszthatjuk.

˝Ez a Walkman telefontartozék nélkülözhetetlen mindazok számára, akik telefonjukról szeretnének zenét hallgatni és megosztani az élményt barátaikkal, bulizás közben vagy akár autójukban˝ – nyilatkozta Varga Mihály a Sony Ericsson közép-kelet európai marketing menedzsere. A rádióvevővel 10 méteres körzetben hallgathatók a kedvenc zeneszámok sztereo hangszórón keresztül, bárhol is tartózkodjunk éppen.

Az MMR-60 a Sony Ericsson zenei tartozékok impozáns választékának legújabb tagja. A termékválaszték további elemei többek között a HPM-70 hordozható sztereo kihangosító és az MMC-60 zenekábel.

A korlátozott piacokon megjelenő MMR-60 2005 decemberében az egyes országok jogi szabályozásának függvényében kerül piacra.

A csomag tartalma:
MMR-60 FM zeneátvivő készülék
Tároló- és hordtáska
Adatok:
Méret: 43x27x11 milliméter
Tömeg: 9 gramm
Hatótávolság: max. 10 méter
Szín: szürke, ezüst és fekete.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák