Connect with us

technokrata

Djuice: bulizás és nyeremények!

Kütyük

Djuice: bulizás és nyeremények!

Idén is megrendezik meg a nagyszabású djuice Gólyabálsorozatot a Pannon GSM támogatásával.

A húsz felsőoktatási intézményen átívelő eseményen a távközlési szolgáltató szokása szerint a hangulatteremtésből is kiveszi a részét.

A korábbi évek sikerei nyomán idén is lesz djuice Gólyabálsorozat, amely október 21. és december 2. között az ország tizenhárom városában (Budapesten, Debrecenben, Dunaújvárosban, Egerben, Gödöllőn, Gyöngyösön, Győrött, Miskolcon, Pécsett, Székesfehérváron, Szombathelyen, Szegeden és Veszprémben) várja a gólyákat. A sorozatot alkotó bálokat – összesen húszat – az egyes intézmények önállóan szervezik meg, ám azokat összeköti a djuice részvétele, ami garancia a kiváló hangulatra, a feledhetetlen estére.

A djuice a megszokott módon aktív szereplőként lesz jelen a sorozat minden állomásán. A djuice vállalta például a Bál Szépe versenyek lebonyolítását: a helyi hagyományoknak megfelelően zajló választásra jelentkezőkről a djuice hoszteszei készítenek fényképet, majd a közszemlére tett portrékra SMS-ben adhatják le voksukat a gólyabál résztvevői. Egy szerencsés szavazó, valamint a két udvarhölgy, illetve udvaronc jutalma egy-egy djuice ajándékcsomag, míg a Bálkirálynő és a Bálkirály egy-egy djuice-kártyás Nokia mobiltelefonnal lesz gazdagabb.

Egyetlen djuice-rendezvény sem lehet meg SMS- és MMS-üzenőfal nélkül. Ezen időnként egy-egy, a mobil szolgáltatóval kapcsolatos kérdés is megjelenik majd; a helyes választ szöveges üzenetben beküldők között további djuice ajándékcsomagokat sorsolnak ki. Azoknak is emlékezetessé teheti azonban estéjét a djuice, akik játék helyett csupán jól szeretnék érezni magukat: a hoszteszek Nokia telefonjukkal bárkit lefényképeznek, majd a képet a bál végén fotópapírra nyomva djuice-os emlékkeretben nyújtják át a gólyabálsorozat résztvevőinek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák