Connect with us

Hirdetés

technokrata

Alig 10 milliméter vastag új mobiltelefon

Kütyük

Alig 10 milliméter vastag új mobiltelefon

Az alábbiakban ismertetendő mobiltelefont nem annyira a nagy tudása, hanem sokkal inkább különlegesen vékony kialakítása teheti vonzóvá.


Az UTStarcom által Kínában leleplezett G1260-as készülék vastagsága nem éri el a 10 millimétert, ráadásul a tömege is mindössze 60 gramm. A bankkártyákhoz hasonlóan lényegében bármilyen kis tárolórekeszbe becsúsztatható újdonság egyébiránt 106 milliméter hosszú és 44 milliméter széles.

Ha azt gondolnánk, hogy a G1260-ban a mai elvárásoknak megfelelően van például digitális fényképezőgép, MP3 lejátszási lehetőség, vagy memóriakártya bővítőslot, akkor nagyon is tévedünk, ugyanis ez esetben egy szolgáltatásait tekintve alsókategóriás készülékhez van szerencsénk. No persze a kijelző már színes: a cSTN technológiájú display 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

Szomorú, hogy a telefonba infravörös port, Bluetooth kontroller, de még GPRS technológia sem került, így lényegében csak telefonhívásokra, illetve SMS-ezésre alkalmas a G1260. A beszélgetési idő maximum 210 perc, a készenléti idő pedig legfeljebb 200 óra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés