Connect with us

technokrata

Új Nokia telefonok: természetes anyagok, színkavalkád

Kütyük

Új Nokia telefonok: természetes anyagok, színkavalkád

A Nokia a mobiltelefonok formatervezésének új területeit kutatva három, a divat által ihletett mobiltelefont mutatott be: a Nokia 7360, a Nokia 7370 és a Nokia 7380 készüléket.

A L´Amour sorozat tagjai az ellentétek egyvelegét kínálják: a készülékek a kulturális és népművészeti hatásokat a váratlanság felemelő érzésével ötvözik. A kézművességre és a régiségekre utaló jegyek természetes anyagokban, színekben és mintákban öltenek testet, az alkotóelemeknek pedig minden egyes részletét igazi szenvedéllyel dolgozták ki és ˝gyúrták˝ össze egésszé.

˝Sok felhasználónk számára saját stílusuk egyik alkotóelemévé vált a mobiltelefon – a fejlett kommunikációs készülék egyúttal a divatról alkotott állásfoglalást is kifejez˝ – mondta Alastair Curtis, a Nokia Mobile Phones üzletágának formatervezési alelnöke. ˝A természetes formák által inspirált grafikáktól kezdve a bársonnyal szegélyezett tokokig a termékek minden egyes részletének kialakítását hosszas mérlegelés előzte meg, amelynek során a divatra odafigyelő felhasználó igényeit tartottuk szem előtt. A formatervezést és a finom részleteket értékelő felhasználók biztosan beleszeretnek majd a L´Amour sorozatba˝.

A L´Amour kollekció tervezése és fejlesztése során a Nokia formatervezési csapata számára a borostyánkő, a kerámia, a türkiz, a selyem és a lakk jelentette az inspiráció forrását. Kézműves technikák, például a zománcozás vagy a gravírozás ihlették meg a tervezőket, amikor a kollekció egyes modelljeinek grafikáit, anyagait, borítását, és színvilágát kiválasztották.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák