Connect with us

Új Nokia telefonok: természetes anyagok, színkavalkád

Kütyük

Új Nokia telefonok: természetes anyagok, színkavalkád

A Nokia a mobiltelefonok formatervezésének új területeit kutatva három, a divat által ihletett mobiltelefont mutatott be: a Nokia 7360, a Nokia 7370 és a Nokia 7380 készüléket.

A L´Amour sorozat tagjai az ellentétek egyvelegét kínálják: a készülékek a kulturális és népművészeti hatásokat a váratlanság felemelő érzésével ötvözik. A kézművességre és a régiségekre utaló jegyek természetes anyagokban, színekben és mintákban öltenek testet, az alkotóelemeknek pedig minden egyes részletét igazi szenvedéllyel dolgozták ki és ˝gyúrták˝ össze egésszé.

˝Sok felhasználónk számára saját stílusuk egyik alkotóelemévé vált a mobiltelefon – a fejlett kommunikációs készülék egyúttal a divatról alkotott állásfoglalást is kifejez˝ – mondta Alastair Curtis, a Nokia Mobile Phones üzletágának formatervezési alelnöke. ˝A természetes formák által inspirált grafikáktól kezdve a bársonnyal szegélyezett tokokig a termékek minden egyes részletének kialakítását hosszas mérlegelés előzte meg, amelynek során a divatra odafigyelő felhasználó igényeit tartottuk szem előtt. A formatervezést és a finom részleteket értékelő felhasználók biztosan beleszeretnek majd a L´Amour sorozatba˝.

A L´Amour kollekció tervezése és fejlesztése során a Nokia formatervezési csapata számára a borostyánkő, a kerámia, a türkiz, a selyem és a lakk jelentette az inspiráció forrását. Kézműves technikák, például a zománcozás vagy a gravírozás ihlették meg a tervezőket, amikor a kollekció egyes modelljeinek grafikáit, anyagait, borítását, és színvilágát kiválasztották.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő