Connect with us

technokrata

Pannon GSM: egyenlegfeltöltés újabb helyeken

Kütyük

Pannon GSM: egyenlegfeltöltés újabb helyeken

A Pannon GSM ügyfelei 2005. október közepétől elektronikus úton is feltölthetik előfizetésük egyenlegét az ország összes OMV üzemanyagtöltő állomásán.

A Pannon GSM Rt. és az OMV Hungária Kft. megállapodása értelmében 2005. október közepétől az OMV több mint 150 hazai üzemanyagtöltő állomásán is lehetőség nyílik a Pannon Praktikum, a Pannon Happy, valamint a djuice kártyás ügyfelek számlaegyenlegének, illetve az emelt díjas szolgáltatások igénybe vételéhez szükséges EDSZ egyenlegek elektronikus feltöltésére. Az online rendszerben a teljes feltöltési összegválaszték az előfizetők rendelkezésére áll: szabadon választhatnak a bruttó 900, 1800 vagy 3.600 forintos feltöltés, valamint a már ismert kedvezményeket magukban rejtő, 7.200 illetve 14.400 forintos egységek között.

A Pannon GSM ezzel tovább növelte azon értékesítési pontok számát, ahol kártyás és számlás ügyfelei elektronikus úton tölthetik fel egyenlegüket. Erre korábban az internet, illetve a Pannon GSM bemutatótermei és partnerhálózata mellett három üzemanyag-forgalmazó – a MOL, az Esso és a Shell – kútjainál, a Magyar Lapterjesztő Rt. üzleteiben, valamint számos pénzintézet (jelenleg többek között az OTP, K&H, Takarékbank és Volksbank) és az Euronet ATM termináljain nyílt lehetőségük.

Az OMV töltőállomásai az eddigiekben is forgalmazták a Pannon GSM feltöltőkártyáit, most ezek értékesítését egészíti ki a még kényelmesebb elektronikus feltöltési szolgáltatás.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák