Connect with us

Strapabíró PDA-mobil a Motorolától

Kütyük

Strapabíró PDA-mobil a Motorolától

A Motorola belépett a különböző külső behatásoknak ellenálló, ipari felhasználásra tervezett PDA-mobiltelefonok piacára.


A vállalat vadonatúj termékcsaládjának első tagja a Motorola HC700-L, mely elsősorban nagyméretű billentyűzetéről, illetve ugyancsak méretes kijelzőjéről ismerszik meg. A rejtett antennás készülék a GSM/GPRS mellett a Wi-Fi hálózatokban is használható, lévén, hogy egy 802.11b szabványú kontroller is helyet kapott benne. A vezeték nélküli technológiák közül továbbá a Bluetooth és a GPS/AGPS is támogatott.

A megfelelő számítási teljesítményről egy 416 MHz-es frekvencián üzemelő Intel XScale PXA270-es mikroprocesszor gondoskodik. A 64/128 MB SDRAM, illetve 64/128 MB flashmemóriával szerelt készülék bővítőslotjába miniSD (Secure Digital) formátumú memóriakártyákat lehet behelyezni.

A kisebb-nagyobb ütéseknek, komoly hőingadozásnak és pornak is ellenálló Motorola HC700-L esetében a Microsoft féle Windows Mobile tölti be az operációs rendszer szerepét, az adatbevitelt pedig a billentyűzeten kívül az érintésérzékeny színes folyadékkristályos kijelző segíti.

A Motorola 2006 első felében várhatóan újabb hasonló modellekkel fog megjelenni a piacon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom