Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobiltelefonálás és gyors Internet a repülőgépeken

Kütyük

Mobiltelefonálás és gyors Internet a repülőgépeken

A Connexion by Boeing az elmúlt héten demonstrációs repülőjáratokon mutatta be, hogy manapság már teljes biztonságban lehet mobilozni a repülőgépeken.


A vállalat a Connexion One névre keresztelt, Boeing 737-400-as repülőgépen mutatta be a vendégeinek, hogy immár a levegőben is minden további nélkül lehet mobiltelefonos hívásokat fogadni és kezdeményezni, sőt ezenkívül akár nagysebességű vezeték nélküli Internetes szolgáltatásokat is igénybe lehet venni a repülők fedélzetén.

˝A repülés közben lebonyolított mobiltelefonos hívásokkal az általunk használt rendszerek flexibilitását és biztonságát kívántuk demonstrálni˝ – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Chris Petersen, a Connexion by Boeing hang- és mobilszolgáltatásokért felelős igazgatója. ˝Vendégeink számára lehetővé tettük, hogy nemzetközi vizek felett mobilhívásokat kezdeményezzenek, és szinte az összes tesztalany a főnökét hívta fel először. Elmondhatom, hogy a hívások minőségével és megbízhatóságával mindenki maximálisan elégedett volt˝ – tette hozzá Petersen.

A Connexion by Boeing a kaliforniai székhelyű UTStarcom GSM és CDMA megoldásait használja. A vállalat előreláthatólag valamikor a jövő esztendőben indítja majd be első repülőgépes mobil szolgáltatásait.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés