Connect with us

technokrata

Már kapható a Motorola ˝kavicsmobilja˝

Kütyük

Már kapható a Motorola ˝kavicsmobilja˝

A Motorola megkezdte az idei Cannes-i 3GSM Világkongresszuson debütált PEBL U6 mobiltelefon kereskedelmi forgalmazását.

Az eredetileg PEBL V6 nevet viselt készülék első körben Hongkongban jelent meg a piacon, még pedig mintegy 95 ezer forintos áron.


A Motorola PEBL V6 teljesen újszerű designja kicsit megtévesztő, ugyanis a készülékházban egy a Motorola V620-ra, vagy éppen a Motorola V550-re hasonlító belső lakozik, ami viszont ugyebár nem éppen vadonatúj fejlesztés.

A 87 milliméter hosszú, 49 milliméter széles, 20 milliméter vastag és mintegy 110 gramm tömegű telefon elsősorban hívófél kijelzésre szánt külső kijelzője hosszanti elrendezést kapott és 96×32 pixeles felbontással bír. A TFT technológiájú belső fő kijelző 176×220 pixeles felbontása, valamint 18 bites színmélysége (262 ezer színárnyalat) révén nem csak roppant részletgazdag, hanem egyben igen csak élettel teli képi világot biztosít.

A telefonkagylóba különleges ˝önműködő˝ mechanizmus van beépítve. Ennek segítségével a használó egy kézzel kezelheti és nyithatja ki a telefont, amelynek magas fényű fémborítása fokozza a készülék megjelenésének könnyedségét.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900, illetve 850/1800/1900 MHz) működésű Motorola PEBL U6 többek közt fejlett WAP böngészőt, MMS támogatást, IM (Instant Messaging, azonnali üzenetküldés) alkalmazást, Java szoftvereket, többszólamú csengőhangokat, VGA kamerát, 5 MB belső memóriát, valamint Bluetooth kontrollert és GPRS támogatást is kapott. A telefonból az EDGE kompatibilitás sajnos kimaradt, noha a Motorola eredetileg azt tervezte, hogy ez sem fog hiányozni a készülékből.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle