Connect with us

technokrata

Butamobil: kijelző nélkül, hat gombbal

Kütyük

Butamobil: kijelző nélkül, hat gombbal

A páratlanul nagy tudású okostelefonok mellett mostanság egyre inkább fókuszba kerülnek a másik végletet jelentő butamobilok.


Ilyen készülék például a napokban debütált Easy5, melyet elsősorban az idősebb korosztályok képviselőinek szánnak a fejlesztők. A speciális telefon neve igen csak beszédes, ugyanis a készülék billentyűzetén 5 darab előre beprogramozható gomb kapott helyet, ezenkívül pedig egyetlen híváskezelő billentyű található még rajta.

A kétsávos (GSM 900/1800 MHz) működésű, külső antennás Easy5 mindössze 87 milliméter hosszú, 53 milliméter széles és 22 milliméter vastag, miközben tömege akkumulátorral együtt sem haladja meg a 60 grammot. A 680 mAh kapacitású akksi egyébként a gyártó által közölt adatok szerint optimális esetben 100 órás készenléti, illetve 3 órás beszélgetési időt biztosít.

A fekete, kék és vörös színekben kapható, nyakba akasztható Easy5 kijelzőt nem is kapott, ellenben erős vibramotort, polifonikus csengőhangokat, valamint billentyűzet háttérvilágítást találunk a telefonban, melynek ára 165 dollár, vagyis mintegy 33 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök