Connect with us

technokrata

0 forintos percdíj a Pannon Családi Csomaggal!

Kütyük

0 forintos percdíj a Pannon Családi Csomaggal!

A Pannon GSM-nél most hosszasan beszélhetünk szeretteinkkel, hiszen a Pannon Családi Csomag szolgáltatással az ugyanazon ügyfélhez tartozó számlás előfizetések 2005. október 18-tól belföldön, bármely időszakban 0 forintos percdíjjal hívhatják egymást.

A szolgáltatás havidíja: bruttó 890 forint előfizetésenként.

A szolgáltatás 2005. október 18. és 2006. január 31. között az alábbi számlás tarifacsomagokra rendelhető meg: Pannon 50, 100, 150, 250, 500, 1000, djuice számlás, Student Pack, Horizont Extra, Horizont Bónusz, Horizont Plusz, Horizont Perfekt, Balance, Minimum, Momentum, Optimum és Partnerkártya tarifacsomagok.

A szolgáltatás megrendelése és lemondása:
-Bemutatótermekben
-Pannon GSM 1741-es szolgáltatásmegrendelő vonalán
-PannOnline-on keresztül.

A Pannon Családi Csomag szolgáltatást az ugyanazon névhez tartozó előfizetések mindegyikére aktiválni kell, mely a megrendeléstől számított 72 órán belül lép életbe. Lemondásra legkorábban a megrendeléstől számított 30 nap múlva nyílik lehetőség.

A szolgáltatás igénybevételének feltételei, korlátozások, megjegyzések:
-Az akcióban csak az ugyanazon ügyfélhez tartozó előfizetések vehetnek részt, vagyis a más néven lévő előfizetések nem.
-A Pannon Családi Csomag szolgáltatás Díjcsökkentő, PannonTeam és Hívásátirányítás szolgáltatással nem vehető igénybe. A Hívásátirányítás szolgáltatás a Pannon Családi Csomag megrendelésekor automatikusan törlődik, a többi szolgáltatást azonban Önnek kell lemondani.
-A Díjcsökkentő és Hívásátirányítás szolgáltatást Ön addig nem rendelheti meg újra, amíg a Pannon Családi Csomag szolgáltatást használja.
-A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze és csak belföldi Pannon hálózaton belüli hanghívásokra vonatkozik, SMS- és MMS-küldésre, valamint adat- és faxhívásra nem.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák