Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon GSM: mobil internetezés gyorsabban és olcsóbban

Kütyük

Pannon GSM: mobil internetezés gyorsabban és olcsóbban

Kibővítette mobil adatátviteli szolgáltatáscsomagjait a Pannon GSM.

A mobil szélessávval az internet lényegesen gyorsabb lett, és az új csomagok között mindenki megtalálja a WAP- és Internet használati szokásainak leginkább megfelelőt. Az átlátható és kedvező árazás mellett jövő év februárjáig jelentős havidíj-kedvezményt kínál előfizetőinek a Pannon GSM.

A Pannon GSM a hozzáférés jellegétől független, időbeli korlátok nélküli mobil adatcsomag-struktúrát vezet be kártyás és számlás ügyfelei részére 2005. október 18-tól. A tarifaszámításban az internet vagy WAP hozzáférést egyformán kezelő konstrukciók az eddigieknél átláthatóbb megoldást biztosítanak a Pannon GSM ügyfelei számára. Továbbá, az adathívás, GPRS, EDGE vagy 3G alapú forgalom között sincs díjazásbeli különbség, ami szintén nagy előny, hiszen a mobil szélessáv hálózat az eddigieknél lényegesen gyorsabb adatátviteli sebességet biztosít.

A korábban is létező Mobile Data Start, illetve Mobile Data 500 csomagok módosításával, valamint négy új csomag bevezetésével szinten minden mobil adatátviteli elvárást kielégít a Pannon GSM. A változással egy időben a Pannon GSM megszünteti korábbi Mobile Data 1 és Mobile Data 30 csomagjainak, valamint az átalánydíjas PannonW@P hozzáférés csomagok értékesítését. A már megkötött szerződések változatlan feltételekkel továbbra is érvényesek, illetve ezen kondícióknak megfelelően módosíthatók az alábbi csomagok bármelyikére.

Bruttó havi díj – Havi díjban foglalt forgalmi keret – Bruttó forgalmi díj Csúcsidőben – Egyéb időszakban
Mobile Data Start – 0 forint – 0 MB – 8,00 forint – 8,00 forint
Mobile Data 3 – 490 forint – 3 MB – 6,00 forint – 6,00 forint
Mobile Data 50 – 1990 forint – 50 MB – 3,00 forint – 1,00 forint
Mobile Data 250 – 3.990 forint – 250 MB – 2,00 forint – 0.50 forint
Mobile Data 500 – 6.990 forint – 500 MB – 1,00 forint – 0,25 forint
Mobile Data 1000 – 12.990 forint – 1.000 MB – 0,75 forint – 0,25 forint.

Az árak belföldi forgalom esetén értendők. A számlázás 10 kB-os egységben történik.

Az átalakított adatcsomag-struktúra bevezetésével párhuzamosan a Pannon GSM egy különleges ajánlattal jár azok kedvében, akik még csak most ismerkednek a mobil adatátvitelben rejlő lehetőségekkel és szolgáltatásokkal, ám szeretnék rögtön minél teljesebb mértékben ki is használni azokat. A most bevezetett Mobile Data 50 csomagot ezért 2006. február 1-ig kedvezményesen, a Mobile Data 3 csomag havidíja ellenében vehetik igénybe a Pannon GSM azon ügyfelei, akik legkésőbb december 1-ig megrendelik a szolgáltatást.

Az ajánlatot választó előfizetőink havi 490 forintért vethetik bele magukat az információ áradatába, kihasználva a mobil szélessáv egyre növekvő, jelenleg több mint ezer településre, a lakosság 60 százalékára kiterjedő lefedettségét.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés