Connect with us

technokrata

Novembertől kapható a 2 megapixeles Motorola V3X

Kütyük

Novembertől kapható a 2 megapixeles Motorola V3X

A Vodafone brit weboldalain megjelent információk szerint a vörös színekben pompázó szolgáltató a jövő hónapban kezdi meg a Motorola V3X kereskedelmi forgalmazását.

A kagylóformájú készülék 99 milliméter hosszú, 53 milliméter széles, 19,6 milliméter vastag (89 köbcentiméter) és mintegy 125 gramm tömegű. A méret- és tömeggyarapodás vélhetően annak tudható be, hogy a V3 utódja immár UMTS hálózatokban is használható lesz, a kétkamerás 3G mobilok pedig közismerten nagyobbak és nehezebbek 2,5G (GPRS) társaiknál.


A nagyméretű, 2,2 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú belső folyadékkristályos kijelző QVGA, vagyis 240×320 pixeles felbontással büszkélkedhet, ehhez pedig ráadásul nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalat társul. A CLI technológiájú külső kijelző ugyancsak színes, felbontása pedig 96×80 képpont.

A Motorola V3-at sok kritika érte amiatt, hogy kamerája mindössze VGA felbontású, a V3X-nek viszont már e téren sem kell szégyenkeznie, hiszen a készülékbe épített fő fényképezőgép egy 2 megapixeles felbontású képszenzorra épül. A kamera egyébként nyolcszoros digitális zoommal, makró üzemmóddal, valamint LED alapú segédfénnyel is fel van vértezve, ezenkívül pedig még egy második, elsősorban videóhívásokhoz használatos VGA kamera is helyet kapott a készülék belső részén.

A Bluetooth kompatibilitás szinte már teljesen magától értetődő dolog, csakúgy mint az MP3, AAC, WMA, WMV, illetve MPEG4 állományok lejátszása. A telefon belső memóriája 64 MB méretű, de természetesen a memóriabővítési lehetőségről (TransFlash) is gondoskodtak a Motorola fejlesztői.

A legfrissebb információk szerint a Motorola V3X a nemrégiben debütált Motorola ROKR E1-hez hasonlóan iTunes kompatibilis lesz. A várható árral kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információink.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök