Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a Nokia legújabb kommunikátora, a 9300i

Kütyük

Itt a Nokia legújabb kommunikátora, a 9300i

Már nem kell sokat várnunk a kisebbik Nokia kommunikátor, a 9300 utódjának megérkezésére.

A kisebb-nagyobb ráncfelvarráson átesett Nokia 9300i-re a napokban adta áldását az amerikai FCC, ami egyértelműen annak a jele, hogy az újdonság hamarosan meg fog jelenni a kereskedelmi forgalomban.


A Nokia 9300i egyik legfontosabb újdonsága az eddig csak a Nokia 9500-ban meglévő Wi-Fi kontroller, valamint az új BlackBerry kliens. Ezenkívül említést érdemel, hogy a gyártó jelentős mértékben fel kívánja gyorsítani a készülék működését, ugyanis a 9300 sok kritikát kapott hosszú reakcióideje miatt. A készülék áramellátásáról egy 1.100 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik. A belső memória MMC és RS-MMC memóriakártyák révén akár 2 GB-ig is bővíthető.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Nokia 9300 kinyitásakor egy teljes billentyűzetet és 65.536 színárnyalatot megjelenítő, az íróasztalnál vagy menet közben is szinte bármely szögből jól látható kijelzőt pillanthatunk meg. A legtöbb adatkezelésre koncentráló, PDA-funkciókat mobiltelefonnal kombináló készülékkel ellentétben a Nokia 9300 hangfunkciói a legjobbak. A Nokia 9300 kompakt felépítésének köszönhetően a készülék bármelyik kézzel kényelmesen használható.

A Nokia 9300 beépített billentyűzetének nyolc külön funkciógombja segítségével egy gombnyomással hozzáférhetünk a személyes információkhoz és az irodai alkalmazásokhoz. A felhasználók az öt irányban mozgatható joystickkel könnyen megtalálhatják a menükben sorakozó funkciókat és szolgáltatásokat, így gyorsan elvégezhetik feladataikat és megszerezhetik a szükséges információt.

A háromféle üzemmódban működő telefon a GSM/GPRS/EDGE hálózatokat támogatja. A Nokia 9300 infravörös és Bluetooth csatlakozásra is képes, így a felhasználók kétféle módon, vezeték nélkül szinkronizálhatják készüléküket személyi számítógépükkel vagy laptopjukkal, illetve cserélhetnek adatokat más mobilkészülékekkel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés