Connect with us

technokrata

ADSL 0 Ft havidíjjal

Kütyük

ADSL 0 Ft havidíjjal

Az Invitel Rt., Magyarország második legnagyobb vezetékes távközlési szolgáltatója, októbertől kedvező áron kínál korlátlan adatforgalmat biztosító, gyors elérést a magán és üzleti felhasználók számára.

Az Invitel őszi akciójában az új lakossági és üzleti ügyfelek több kedvező szélessávú internetcsomag ajánlat közül is választhatnak. Igényelhetnek 0 Ft-os belépési díjjal ADSL-t, melyért 2005. december 31-ig havidíjat sem kell fizetniük, így az internetezés az év végéig teljesen ingyenes. Egyedülálló csomag a szolgáltató kínálatában az a korlátlan szélessávú internet-hozzáférés, mely az egyszeri belépési díj megfizetését követően 1 éven át ingyen használható – azaz a havidíja erre az időszakra 0 Ft. Ez ideális megoldás egyrészt az ADSL-előfizetést karácsonyi ajándékul szánóknak, másrészt azoknak a vállalkozásoknak, amelyek ezzel az egyszeri kiadással kedvezőbbé tehetik adó- és költségelszámolásukat.

Az év végéig díjmentes használat lehetősége a forgalomarányos ADSL csomagokra is kiterjed, azaz 2005. december 31-ig ezen csomagok is korlátlanként működnek: az új ügyfeleknek a 0 Ft-os belépési- és havidíjon felül túlhasználati díjat sem számolnak fel.

A csomagok Invitel és T-Com területen hozzáférhetőek egyéves, illetve 2 éves hűségvállalással is, 512 kb/s-tól 4 Mb/s-ig, különböző sávszélességeken.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák