Connect with us

technokrata

Rózsaszín kommunikátor hölgyeknek

Kütyük

Rózsaszín kommunikátor hölgyeknek

A T-Mobile a hölgy felhasználóknak kíván kedvezni azzal, hogy hamarosan kiadja a Sidekick II kommunikátor egy speciális új változatát.


A Juicy Couture Sidekick II névre keresztelt újdonság elsősorban arról ismerszik meg, hogy borítása teljesen rózsaszín. Az alapmodellt a német T-Mobile idén nyár óta forgalmazza – a készülék magyarországi megjelenésével kapcsolatban egyelőre sajnos nincsenek konkrét információink.

A Sidekick II hasonló kialakítással rendelkezik, mint elődje, ám annál fizikai méreteit tekintve kisebb lett, szolgáltatási köre pedig jelentős mértékben szélesedett. A 130 milliméter hosszú, 66 milliméter széles és 22 milliméter vastag újdonság körülbelül 25 százalékos zsugorodáson ment keresztül, azonban tömege korántsem elhanyagolható: egész pontosan 184 gramm.

A Sidekick II TFT technológiájú, 6×4 centiméteres folyadékkristályos kijelzője 160×240 pixeles felbontással rendelkezik és több mint 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A kijelző elhúzásával előbukkan a teljes értékű, 46 gombos QWERTY billentyűzet, valamint említésre méltó, hogy az LCD panel ilyenkor némileg bedől, ami jobb leolvashatóságot eredményez. A vakus digitális fényképezőgép segítségével maximum VGA felbontásban fotózhatunk.

A háromsávos (GSM/GPRS 900/1800/1900 MHz) működésre képes újdonságban egy ARM7 processzor teljesít szolgálatot 32 MB RAM és 16 MB Flash ROM társaságában. A Bluetooth szabvánnyal sajnos nem kompatibilis készülék 1.200 mAh kapacitású lítium-polimer technológiájú akkumulátora a gyári specifikációk szerint 60 órás készenléti időt, illetve 4,5 órás beszélgetési időt tesz lehetővé.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp