Connect with us

technokrata

4 GB-os Sony Ericsson zenemobil érkezik hétfőn!?

Kütyük

4 GB-os Sony Ericsson zenemobil érkezik hétfőn!?

Bizonyos pletykák szerint a Sony Ericsson a jövő hét elején rántja majd le a leplet a legújabb zenemobiljáról.

Egyes források tudni vélik, hogy a japán-svéd gyártó egész pontosan október 17-én, tehát jövő hétfőn jelenti majd be hivatalosan azon következő mobiltelefonját, mely újfent Walkman logóval büszkélkedhet.

Ezen források szerint a gyártó új jövevénye nem kevesebb mint 4 GB memóriával fog rendelkezni, még pedig oly módon, hogy egy 4 GB adattároló kapacitású Memory Stick Duo Pro memóriakártya kap majd helyet benne, tehát ezúttal nem merevlemezes megoldásról van szó. Mint ismeretes, a rivális Samsung és Nokia 2006 elején kívánják bevezetni az európai piacokra a 3-4 GB-os kapacitású, beépített winchesteres zenelejátszó mobiltelefonjaikat.

A Sony Ericsson új zenetelefonjának pontos specifikációi egyelőre ismeretlenek, így egyelőre azt sem lehet tudni, hogy a készülék hagyományos, szétnyitható, vagy esetleg elforgatható kialakítással fog-e rendelkezni. Az első Walkman mobil, a piacon óriási sikert aratott Sony Ericsson W800i hagyományos kialakítású és a vásárlók gyárilag egy 512 MB kapacitású memóriakártyát kapnak hozzá.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák