Connect with us

technokrata

Ultra-vékony kagylómobil újdonság az LG-től

Kütyük

Ultra-vékony kagylómobil újdonság az LG-től

Az LG most ismét egy ultra-vékony mobiltelefonnal rukkolt elő.


A keresztségben LG KW9200 nevet kapott újdonság némileg vastagabb, mint a mintául szolgáló Motorola V3 RAZR, de például a billentyűzet kialakítása alig különbözik az említett készülékétől. Ennek megfelelően a billentyűzet a hagyományostól eltérően nem különálló gombokból áll, hanem tulajdonképpen egy több helyen perforált fémlemez.

A kagylóformájú telefon külső részén, a színes kiegészítő display felett egy integrált vakus, 1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgépet találunk, alatta pedig három gombot helyeztek el a fejlesztők. Utóbbiak segítségével különböző zenelejátszási funkciók érhetők el, vagyis MP3 hallgatáshoz nem feltétlenül kell szétnyitnunk a készüléket. A belső memória TransFlash memóriakártyák segítségével bővíthető.

A külső kijelző 96×96 pixeles és 262 ezer színárnyalatú, a hasonló színmennyiség megjelenítésére képes belső TFT LCD pedig 240×320 pixelt tudhat magáénak.

Jó hír, hogy az LG KW9200 nem csak a CDMA, hanem a GSM szabványt is támogatja, tehát van némi esély arra, hogy Dél-Korea után az európai piacokon is megveti majd a lábát. Az újdonság további specifikációi egyelőre sajnos még ismeretlenek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp