Connect with us

technokrata

Ujjlenyomat felismerés és GPS a Samsung új kagylómobiljában

Kütyük

Ujjlenyomat felismerés és GPS a Samsung új kagylómobiljában

A Korea Electronics Show 2005 nevezetű szakkiállításon többek közt a Samsung is számos új mobiltelefont mutatott be.


A Samsung SCH-S370 első ránézésre nem több, mint egy átlagos, kagylóformájú mobil, azonban a készülék szolgáltatási köre jóval szélesebb az átlagnál. Itt van rögtön például a billentyűzet alatt elhelyezett ujjlenyomat felismerő szenzor, melynek segítségével könnyedén megoldható, hogy csak a telefon tulajdonosa tudja használni a készüléket, ily módon az azon tárolt adatok maximális biztonságban lehetnek.

További érdekesség a beépített GPS modul, mely fejlett helymeghatározási és navigációs szolgáltatásokat biztosít a számunkra. Természetesen az MP3 zenelejátszó alkalmazás sem hiányzik a repertoárból, a beépített digitális fényképezőgép révén pedig maximum 1,3 megapixeles fotókat, illetve kisebb videókat rögzíthetünk.

A Samsung SCH-S370 további fontosabb jellemzői közé sorolható a 262 ezer színárnyalatú belső TFT LCD, a közvetlen fotónyomtatási lehetőség, valamint a fejlett mobile banking funkciók. A telefon Dél-Koreában 400 ezer wonba, vagyis megközelítőleg 80 ezer forintba kerül.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp