Connect with us

technokrata

Nokia E61: 16 millió színű LCD, QWERTY billentyűzet

Kütyük

Nokia E61: 16 millió színű LCD, QWERTY billentyűzet

A Nokia E61 a manapság legnépszerűbb mobil e-mailes készülékek ismerős jegyeit viseli, mégis hihetetlenül vékony, és erőteljes új szolgáltatásokkal bír.


A bármely kézzel pofonegyszerűen használható készüléken négy irányban mozgatható joystick és teljes billentyűzet található, ráadásul a 16 millió színárnyalatot megjelenítő kijelzőn minden eddiginél egyszerűbben írhatunk e-mailt.

A többféle, például Blackberry Connect, GoodLink, Nokia Business Center, Seven Mobile Mail, Seven Always-On Mail és Visto mobil e-mail klienset támogató Nokia E61 zökkenőmentes és kódolt mobilkapcsolatot kínál. A telefon teljes körű dokumentum-kezelést (dokumentumok, táblázatok, prezentációk, PDF megnyitó, és ZIP tömörítő), és szerkesztést (dokumentumok, táblázatok, és prezentációk) biztosít.

A Nokia E61 emellett a Nokia E60-nal és Nokia E70-nel megegyező, fejlett üzleti hívás-, és IP-alapú telefónia-funkciókészletet tartalmazza. A Nokia E61 telefonálás közben is képes az elektronikus levelek fogadására és küldésére.

A Nokia E61 a GSM 850/900/1800/1900, és a WCDMA 2100 hálózaton működik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák