Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújul a Pannon GSM Hangposta

Kütyük

Megújul a Pannon GSM Hangposta

A Pannon GSM 2005. október 13-tól megújítja, a felhasználók visszajelzéseihez, igényeihez igazítja Hangposta szolgáltatása működését.

Az eddigieknél is gyorsabban, egyszerűbben lehet üzenetet hagyni és hallgatni is: a változások mind a hívó, mind a hívott fél számára időt és pénzt takarítanak meg.

A lényeges információkat előtérbe helyezve, az ügyfelek használati szokásait figyelembe véve alakította át Hangposta szolgáltatását a Pannon GSM. Az eddigieknél egyszerűbbé, közvetlenebbé válik például az üzenethagyás. Amennyiben a hívott Pannon GSM előfizető sem személyes kimenő üzenetet, sem hangaláírást nem rögzített, a rendszer nem olvassa be a címzett telefonszámát – hiszen az rendszerint úgyis ismert a hívó fél számára -, hanem közvetlenül felkér arra, hogy a sípszó elhangzása után rögzítsük üzenetünket. Ha pedig hangüzenet helyett telefaxot kívánunk küldeni egy Pannon GSM előfizetőnek, mostantól azt külön gomb megnyomása nélkül megtehetjük: a rendszer automatikusan felismeri a faxhangot, így minden további nélkül kész a fogadásra.

Az üzenetek gördülékeny visszahallgatását ugyancsak több újítás segíti. Eddig csak egy adott üzenet végén nyílt lehetőség annak törlésére, illetve a következő üzenetre való ugrásra. Mostantól viszont ezen funkciók tetszőlegesen használhatók, az aktuális bejegyzés törlésekor pedig automatikusan a következő üzenetet kezdi lejátszani a rendszer. Ezzel összhangban az egyes üzenetek állapota sem csupán a teljes lejátszás végeztével változik meg: míg korábban, ha félbehagytuk egy üzenet visszahallgatását, azt továbbra is új, lejátszatlan tételként kezelte a Hangposta, mostantól az üzenet a lejátszás indításának pillanatában átkerül a már meghallgatott üzenetek mappájába.

Hasonlóképpen az idő- és költséghatékonyabb felhasználást segíti, hogy az eddigiekkel ellentétben a rendszer csupán az üzenet beérkezési időpontját közli annak meghallgatása előtt. A felhasználók később természetesen szokás szerint meghallgathatják a hívó fél telefonszámát, ha annak szükségét látják. A változások a Privát és Üzleti Hangposta fiókokat egyaránt érintik, azok elérési feltételeit és tarifáit nem módosítják.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés