Connect with us

technokrata

Jelentősen drágult az MDA Pro kommunikátor

Kütyük

Jelentősen drágult az MDA Pro kommunikátor

Az egyik jelenlegi legnagyobb tudású kommunikátor, az MDA Pro ára nem sokkal a piaci bevezetést követően máris jelentősen megemelkedett.

Az említett készülék az elmúlt hónapban bukkant fel a német T-Mobile kínálatában, amikor is 749 eurót (188 ezer forint) kellett fizetni érte, amennyiben valaki előfizetés nélkül vásárolta meg. Nemrégiben azonban nem kevesebb mint 899 euróra (225 ezer forint) növekedett a T-Mobile MDA Pro ára, ugyanis az operátor beszüntette a bevezetési akciót. Előfizetéses csomagban egyébként 499 eurós (125 ezer foritn) áron kapható a nagy tudású masina.


A HTC Universal alapokon nyugvó T-Mobile MDA Pro ezüst színű borítást kapott, de tudni lehet, hogy a különböző szolgáltatóknál MDA, SDA és VPA néven debütáló újdonságból egy speciális, exkluzív fekete színű változat is fog készülni.

Ez egyébként az első Microsoft Windows Mobile operációs rendszerrel ellátott harmadik generációs (3G) telefon, és egyben az első kommunikátor, mely 640×480 pixeles felbontású, 65 ezer színárnyalatú kijelzőt tudhat magáénak.

A T-Mobile MDA Pro további érdekességei közé tartozik a két darab beépített digitális fényképezőgép, a teljes értékű QWERTY billentyűzet, az elforgatható kijelző, a Bluetooth kontroller, a Wi-Fi kompatibilitás, valamint a nem kevesebb mint 520 MHz-es működési frekvenciával rendelkező Intel XScale mikroprocesszor.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű újdonság természetesen SMS, MMS, GPRS és UMTS kompatibilis és többek közt a Push E-mail szolgáltatást is támogatja. Az MDA Pro csukott helyzetben 127,7 milliméter hosszú, 81 milliméter széles és 25 milliméter vastag, tömege pedig 285 gramm.

Az 1.620 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor maximum 260 órás készenléti, illetve 480 perces beszélgetési időt tesz lehetővé.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp