Connect with us

technokrata

Ultra-vékony szétcsúsztatható mobil a Samsungtól

Kütyük

Ultra-vékony szétcsúsztatható mobil a Samsungtól

A Samsungnak olyannyira megtetszettek az ultra-vékony kialakítású mobiltelefonok, hogy mostanság lényegében minden egyes héten bejelent egy-egy ilyen új modellt.


A keresztségben Samsung SPH-V8400 nevet kapott készülék elsősorban szétcsúsztatható kialakításáról ismerszik meg, illetve arról, hogy olyan vékony, hogy akár még a legszűkebb zsebekbe is minden további nélkül becsúsztatható. A telefon a legvastagabb részen is csak mintegy 15,9 milliméteres.

A készülékből többek közt a repülőgépes üzemmód sem hiányzik: ez a funkció kikapcsolja a beépített rádiómodult, így repülőgépeken is használhatók maradnak a készülék szervező szolgáltatásai, vagy éppen játékszoftverei.

A Korea Electronics Show 2005 szakkiállítás keretein belül debütált Samsung újdonság természetesen MP3 zenelejátszóként is használható, no és persze még egy 1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul is helyet kapott benne. További érdekesség a szövegfelolvasási technológia, a hangparancs funkció, az angol-koreai szótár alkalmazás, valamint az USB disk támogatás.

A Samsung SPH-V8400 várhatóan csak Dél-Koreában lesz megvásárolható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák