Connect with us

Hirdetés

technokrata

iTunes képessé tehető a Sony Ericsson W800i zenemobil

Kütyük

iTunes képessé tehető a Sony Ericsson W800i zenemobil

Egy új alkalmazás segítségével immár akár a Sony Ericsson legújabb zenemobilja is iTunes kompatibilissé tehető.


A ˝Mass Storage Synchronizer˝ fejlesztője, Tea Vui Huang azt állítja, hogy a speciális szoftver használata révén egy teljesen hétköznapi Sony Ericsson W800i mobiltelefonból is iTunes képes eszközt lehet varázsolni. Emberünk szerint a program lehetővé teszi, hogy iTunes zeneszámokat töltsünk a W800i-re, ráadásul ehhez mindössze egy 4-es, vagy annál újabb iTunes szoftverre, illetve egy 1.4-es, vagy annál újabb verziójú Java JRE-re lesz szükségünk.

Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, szeptemberben a Motorola jelentette be a világ első iTunes támogatású mobiltelefonját, a ROKR E1-et. Ez a Motorola telefon színes kijelzővel rendelkezik, amelyen megtekinthető a zeneszámok listája, továbbá beépített kettős sztereó hangszóróval és sztereó fejhallgatóval, amely a mikrofonnal ellátott mobil fejhallgató funkcióját is betölti. A zenerajongó egy USB csatlakozón keresztül töltheti le iTunes tárából – véletlenszerű automatikus vagy manuálisan letöltéssel – mobil készülékére kedvenc zeneszámainak listáját, az audiobook-ot, illetve a Podcast-ot. A Motorola ROKR automatikusan szünetelteti a zene lejátszását, ha hívás fut be, és felkínálja a zenehallgatás lehetőségét az üzenetek ellenőrzése vagy fotózás közben.

A Motorola ROKR 2005 utolsó negyedévében Magyarországon is elérhető lesz, a Sony Ericsson W800 pedig néhány hete már jelen van a hazai piacon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés