Connect with us

A legújabb Nokia mobiltelefonok

Kütyük

A legújabb Nokia mobiltelefonok

A 3G és a WLAN erejét fejlett hangszolgáltatásokkal és mobil e-mailes alkalmazásokkal ötvöző, változatos formavilágot képviselő Nokia E60, Nokia E61, és Nokia E70 készülékek között minden dolgozó megtalálja a sajátját.

A Nokia ma három új modellel bővítette az üzletemberek számára készült telefonjainak portfolióját. A különleges formavilágú Nokia E60, Nokia E61, és Nokia E70: a Nokia Eseries sorozat első tagjainak köszönhetően a vállalatok mobilizálhatják alkalmazottaikat. A Nokia Eseries modellek az üzleti felhasználókat megnyerő, vonzó és egyszerűen használható formát olyan új háttér-technológiával ötvözik, amelynek révén az informatikai osztályok hatékonyan hozzáférhetnek a biztonsági beállításokhoz, vállalati alkalmazásokhoz és adatokhoz. Mindegyik készülék tartalmazza a mai üzleti világban elengedhetetlen mobilalkalmazásokat, például a mobil e-mailt és a fejlett hangszolgáltatásokat. A Nokia E60, a Nokia E61, és a Nokia E70 világszerte 2006 első negyedévében jelenik meg.


A Nokia E60, a Nokia E61, és a Nokia E70 a jelenleg legnépszerűbb, és a nemrégiben bevezetett vállalati e-mail megoldásokat, például a Blackberry Connect-et, a Good Technolgy Inc. GoodLink megoldását, a Nokia Business Centert, a Seven Mobile Mailt, a Seven Always-On Mailt, és a Visto Mobile-t egyaránt támogatja.

Az új Nokia Eseries készülékek a világ vezető okostelefon szoftverén platformjára, a Series 60 legújabb verziójára épülnek. A Series 60 3rd Edition, a Symbian OS 9.1 operációs rendszerrel együtt egységes alkalmazási környezetet biztosít a Nokia E60, a Nokia E61, és a Nokia E70 számára. Az alkalmazások között a több ország közötti zökkenőmentes barangolást biztosító, többféle GSM és 3G (WCDMA) cellás hálózat támogatását, valamint egy sor helyi csatlakozási lehetőséget, így WLAN-t, Bluetooth-t, infravörös csatlakozást, és USB 2.0-t találhatunk.

A PDA-funkciókat mobiltelefonnal ötvöző készülékekkel összevetve a Nokia E60, a Nokia E61, és a Nokia E70 elsőrangú hangfunkciókat és hangminőséget is kínál. A készülékek fejlett hangszolgáltatást, például internetes hívást (VoIP – Voice over IP), Push to Talk-ot, és egyéb SIP-alapú, gazdag hívásszolgáltatást biztosítanak, amellyel a vállalatok többféle lehetőséget nyújthatnak akár a házon kívül tartózkodó alkalmazottaik számára, a munkatársakkal való együttműködésre vagy a gyors válaszadásra. Az Avaya vagy Cisco IP házi alközpontot alkalmazó vállalatok a Nokia készülékeket közvetlenül a vállalati telefonhálózatra kapcsolhatják, így az alkalmazottak hozzáférhetnek a vállalati hálózatokon már megszokott szolgáltatásokhoz, például a négy-számjegyes telefonáláshoz vagy az automatikus hívásfogadáshoz.

˝A készülékek fejlesztése során alaposan megvizsgáltuk ügyfeleink igényeit, és az alábbi két új tendencia kibontakozását figyeltük meg: egyrészt az informatikai osztályok biztonságos és kezelhető platformot szeretnének, másrészt pedig a munkavállalók sokféle elvárását és munkastílusát kielégítő készülékekre is igény jelentkezik˝ – mondta Niklas Savander, a Nokia üzleti készülékekkel foglalkozó részlegének alelnöke. ˝Tisztában vagyunk vele, hogy mit jelent a mobilitás egy vállalat számára. Ezek a készülékek megtestesítik a felhasználóra koncentráló funkcionális tervezés, a biztonság, és a csúcstechnológiájú vezeték nélküli technológiák terén szerzett, széles körű tudásunkat. Célunk, hogy ügyfeleink gondolkodás nélkül Nokia készülékeket választhassanak az üzleti mobilitás terén felmerülő összes igényük megoldására˝.

Az új, üzleti célra optimalizált készülékek az iparágban elsőként támogatják az OMA DM-on alapuló, távolról végzett készülékkezelést, amely komoly eszközt ad az informatikai vezető kezébe a készüléken tárolt vállalati adatok ellenőrzésére és védelmére. Az informatika például a törlés, lezárás, feladatkezelés, alkalmazáskezelés és testre szabás funkciók révén a készülékek konfigurálását is távoli hozzáférés segítségével végezheti el. A készülékeken és a háttérmentést végző rendszereken tárolt, vagy a hálózaton keresztül továbbított adatok esetében a szigorú vállalati követelményeknek megfelelő védelmet a Nokia hálózatbiztonság terén szerzett tudása garantálja.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő