Connect with us

technokrata

1.000 eurós, fényűző Samsung mobiltelefon

Kütyük

1.000 eurós, fényűző Samsung mobiltelefon

A Bang & Olufsen és a Samsung Electronics mobil üzletágának kooperációja egy olyan különleges mobiltelefon koncepciót eredményezett, mely szakít minden eddigi hagyományos elképzeléssel.

A telefon egyszerű, tiszta vonalvezetésű és a legmagasabb minőséget képviseli, amit a neve, Serene is sugall.

A Serene mögött húzódó elképzelés az volt, hogy egy olyan mobiltelefont alkossanak, melynek elsődleges funkciója, hogy kényelmessé tegye a kommunikációt. 2004 elejétől dolgozott szoros együttműködésben a két óriásvállalat, ennek eredménye ez a különleges termék. A design és a technológia összes aspektusában nagyon átgondolt a kapcsolat a forma és a funkció között, ennek köszönhető a Serene minimalista designja és egyszerű és célszerű kezelhetősége.


A gyártók célja, hogy alternatívát nyújtsanak azon vásárlók számára, akik a legmagasabb minőséget igénylik, az egyszerűség és a minőség egyaránt fontos tényezők, ill. akik számára a kevesebb több. A Serene olyan telefonnak készült, melyet a vásárló sokáig megtart. Kortalan funkcióiban, design-ban és technológiában egyaránt nincsenek benne felesleges funkciók.

A Bang & Olufsen a koncepciófejlesztés- és formatervezésbeli képességeit egyesítve a Samsung mobiltelefon-technológiában, -tervezésben és -minőségben betöltött vezető szerepével mindkét vállalat lehetőséget látott arra, hogy egy teljesen új mobiltelefon-koncepciót hozhasson létre.

A Serene két egyforma méretű, gyönyörű, mívesen összeillesztett alumíniumpántból áll. A kijelző és a mikrofon az alsó kagylóhéjban található vízszintes állásban, a körkörös billentyűzet és a kagyló pedig a felső kagylóhéjban helyezkedik el, melynek közepén egy elegáns kerek alakú gomb szolgál az alapvető funkciók elérésére.
Ezzel összhangban a színek, a betűtípusok, a képernyőformátum és a méret kialakításakor is a célszerűséget tartották szem előtt. A viszonylag nagy, széles formátumú kijelző az olvasást és az írást teszi még könnyebbé, ezzel egyidőben a menüpontok száma korlátozható, mely által a Serene használata logikussá válik.

A Serene-hez tartozik egy háromszögű, csiszolt alumíniumból készült töltő, rajta a telefon számára kialakított nyílással. Ha rátesszük a telefont a töltőre, vagy asztali üzemmódban használjuk, az minilaptopként is működtethető, mivel a képernyő 180 fokos szögben elfordítható.

A Bang & Olufsen vásárlók számára elérhető lesz a speciális DECT eszköz, mely által a Serene telefonkönyve a Bang & Olufsen egyéb vezeték nélküli telefonjaival is szinkronizálható.

A Serene az utolsó negyedévtől lesz elérhető Európában, a Bang & Olufsen márkaboltokban és a Samsung high-end disztribúciós partnerein keresztül.

Kiskereskedelmi ára a Bang & Olufsen-nél a speciális Bang & Olufsen DECT kiegészítőkkel 1.100 euró lesz, míg a Samsung terjesztési partnereinél a DECT kiegészítő nélkül 1.000 euró.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

huawei mate 30 pro
honor
iphone 12

SmartPhone

Ezért várjuk a leginkább az iPhone 12 érkezését

2020. január 24. péntek
2020 legjobban várt okostelefonjai

SmartPhone

Ezek 2020 legjobban várt okostelefonjai

2020. január 23. csütörtök
magicwatch

Dotkom