Connect with us

Samsung SGH-E760: egy mozdulatból is ért!

Kütyük

Samsung SGH-E760: egy mozdulatból is ért!

A Samsung Magyarországon is bemutatta a forradalmi újításokat felvonultató SGH-E760 mobiltelefont.

Az új modell, mozgásérzékelője segítségével képes értelmezni a használó kézmozdulatait, és végrehajtja a jeleknek megfelelő utasításokat. A Samsung ismét nagy hangsúlyt helyezett a technológián kívül az egyedi designra is.


A Samsung formatervezőjének egy autó, egészen pontosan annak műszerfala adta az inspirációt az új modell, az SGH-E760 megtervezéséhez. A designer észrevette, mennyire harmonikus formai egységet alkot az autó kormányának és sebességmérőjének köralakja a műszerfal burkolatát határoló dinamikus, egyenes vonalakkal. Így született meg a telefon analóg órára emlékeztető, kör alakú külső kijelzőjének az ötlete, amely valóban kiválóan érvényesül a modern, határozott vonalvezetésű készüléken.

Az elegáns SGH-E760 nemcsak formájával hívja fel magára a figyelmet: a Samsung mérnökei a készüléket felruházták egyik legújabb fejlesztésükkel, a mozgásfelismeréssel. Ennek köszönhetően egyszerű kézmozdulatokkal is aktiválható a telefonszámos funkciója, például a zenelejátszás és a játékok indítása illetve vezérlése. Miután lenyomtuk az „M” gombot, amellyel elindítjuk a mozgásérzékelő üzemmódot, és meghatározott mozdulatokat írunk le a levegőben, a kezünkben lévő telefonnal, az felismeri a megfelelő gesztust, és aktiválja a zenelejátszást. Egy másik kézmozdulat hatására a telefon MP3 lejátszója a következő számra ugrik. A ˝visszatekerés˝ illetve a ˝pause˝ funkciók szintén vezérelhetők egy-egy mozdulattal.

A Samsung új készüléke mellé megvásárolható lesz sztereó Bluetooth-headset is, a dobozban sztereo fülhallagtó van így már a zenehallgatás idejére is elfelejthetjük a vezetékeket. A telefon MP3, AAC és AAC+ formátumú zenei fájlok lejátszására képes, amelyeket 96,48 MB memóriájában tárol.

A készülék beépített kamerája kiváló minőségű, 1,3 megapixeles fotókat készít, de alkalmas videó rögzítésére is. 262 ezer színt megjelenítő kijelzőjén MPEG4 és H.263 formátumú videó-fájlokat nézhetünk meg.

Samsung SGH-E760 specifikációk:
-Háromsávos (900/1800/1900 MHz)
-Beépített kamera: 1,3 megapixel
-Kijelzők: -belső: 176×220 (1,76 col), 262.144 szín TFT -külső: 96×96, 65.536 szín
-Videó-háttérkép / videó-hívóazonosító
-Mozgás felismerés
-Videó-felvétel és lejátszás
-MP3/AAC/AAC+ lejátszás
-Sztereó Bluetooth headset (A2DP)
-96 MB beépített memória
-64 szólamú csengőhangok
-Bluetooth / USB / SyncML DS
-Bluetooth nyomtatás
-vCard / vCalendar / E-mail kliens / WAP 2.0
-Kihangosítás
-88x44x22,5 milliméter
-88,4 gramm
-Dupla hangszóró
-Akkumulátor – 800 mAh
-Ajánlott ár: bruttó 90.000 forint (kártyafüggetlenül).Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom