Connect with us

Rendkívül olcsó zenemobil tűnt fel a színen

Kütyük

Rendkívül olcsó zenemobil tűnt fel a színen

A zenemobil láz a jelek szerint a piacvezető gyártók után a kisebb cégeket is megfertőzte.


A kínai Bird hamarosan megkezdi első, kifejezetten zenelejátszásra kihegyezett mobiltelefonjának kereskedelmi forgalmazását. A hagyományos kialakítású készülék billentyűzetének felső szekcióját a dedikált zenelejátszó gombok uralják, még pedig designos köralakban elhelyezve – az összes többi gomb ez alatt van összezsúfolva.

A Motorola ROKR E1, a Nokia N91 és a Sony Ericsson W800i ellenfelének szánt Bird W1 108 milliméter hosszú, 44 milliméter széles, 19,5 milliméter vastag, tömege pedig kereken 100 gramm. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző legfeljebb átlagosnak nevezhető, lévén, hogy felbontása mindössze 120×160 pixel, ezenkívül pedig 16 bites színmélysége sem éppen kiugró. Az integrált digitális fényképezőgép felbontása 640×480 pixel (VGA).

Az MP3 formátumú zenei felvételek a 128 MB méretű belső memóriában tárolhatók el, és komoly negatívum, hogy a memória sajnos nem bővíthető. A GPRS Class 10 kompatibilis készüléken harminckét szólamú polifonikus csengőhangok kaptak helyet, ezenkívül pedig szólnunk kell még többek közt a teljes körű SMS, EMS és MMS támogatásról, a Java alkalmazásokról, valamint a 300 férőhelyes névjegyzékről.

A Bird W1 várhatóan 40 ezer forint körüli áron debütál majd a piacon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom