Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon GSM: roaming és PannonRégió változások

Kütyük

Pannon GSM: roaming és PannonRégió változások

A Pannon GSM tájékoztatja előfizetőit, hogy a kártyás szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek 1. sz. mellékletét képező díjszabások 2005. november 8-tól az alábbiak szerint módosulnak.

Roaming forgalmi díjak és számlázási szabályok
Külföldön hálózati kóddal kezdeményezett, illetve Egyszerűsített (CAMEL) alapú hívások, külföldön fogadott hívások, valamint SMS-küldés díja roaming során:
Az előfizető a vele előfizetői szerződést kötött szolgáltató díjszabása szerint téríti meg az igénybe vett szolgáltatások díját. A Pannon GSM a külföldön kezdeményezett, illetve fogadott hívásokért, valamint az SMS-küldésért az alábbi táblázatban található díjakat számlázza ki. Híváskezdeményezés esetén a kiszámlázott díj aszerint kerül meghatározásra, hogy a híváskezdeményező mely díjzónába sorolható ország szolgáltatójának hálózatát veszi igénybe, illetve a hívást milyen hívásirányba indítja. Külföldön fogadott hívások esetén az igénybe vett hálózat országa szerinti díjzóna alapján meghatározott díj kerül kiszámlázásra.

Hívásindítás
Magyarországi hálózatba, illetve a hívást kezdeményező előfizető által használt hálózat szerinti ország bármely hálózatába irányuló hívás díja – Bármely más ország hálózatába irányuló hívás díja – Fogadott hívások díja – SMS-küldés díja:
1. díjzóna – 280 forint/perc – 320 forint/perc – 120 forint/perc – 100 forint/SMS
2. díjzóna – 320 forint/perc – 380 forint/perc – 140 forint/perc – 120 forint/SMS
3. díjzóna – 680 forint/perc – 720 forint/perc – 220 forint/perc – 180 forint/SMS
Az árak a távközlési szolgáltatókra vonatkozó áfát tartalmazzák.

Az indított és fogadott hívások esetén a forgalmi díjak mérése minden tarifacsomag esetén egyperces egységekben történik. Minden megkezdett egység díjköteles. A Roaming szolgáltatás igénybevételének lehetőségét a Pannon GSM közvetíti. A nemzetközi zöldszámok hívásdíja a bármely más ország hálózatába irányuló hívás díjának minősül. A roaming díjzónákra vonatkozó mindenkor hatályos információkat a Pannon GSM honlapján bocsátja az Előfizetők rendelkezésére.

A Roaming szolgáltatás igénybevételének feltételei:
-Aktív Igénybevételi díjat előre fizető előfizetés.
-Hívás fogadásához, illetve híváskezdeményezéshez bármely tarifacsomag esetén 1.500 forint + 1 percre elegendő hívás díja.
-Ha az Előfizető egyenlege 1.000 forint alá csökken, a Pannon GSM a Roaming szolgáltatás használatát korlátozhatja.

A Pannon GSM Rt. tájékoztatja továbbá Tisztelt Előfizetőit, hogy az Igénybevételi díjat utólag fizető (számlás) szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek 1. sz. mellékletét képező Díjszabások 2005. november 8-tól az alábbiak szerint módosulnak.

PannonRégió szolgáltatás
A PannonRégió szolgáltatás, illetve a kedvezmény a Autóskártya, Balance, Djuice számlás, Horizont Bónusz, Horizont Extra, Horizont Perfekt, Horizont Plusz, Minimum, Momentum, Optimum, Partner, Szervezetek, Topáz Klub, Üzleti 1, Üzleti 2, Üzleti 2 „B”, Üzleti Fókusz, Üzleti Klub, Üzleti Komfort, Üzleti Komfort Plusz, Üzleti Partner, Üzleti Partner Plusz, Üzleti Standard Plusz tarifacsomagokkal vehető igénybe.

Amennyiben a Felhasználó a fentiekben meghatározott tarifacsomagokon kívül bármely más tarifacsomagra vált, illetve a MobiTrend vagy a Pannon Vállalati Mobilhálózat szolgáltatásokat rendeli meg, a PannonRégió szolgáltatás a továbbiakban nem vehető igénybe és a PannonRégió szerződés a tarifacsomag váltással, illetve a szolgáltatások megrendelésével automatikusan megszűnik. A szerződésben foglalt kedvezmények a megszűnés napján érvényüket vesztik.

A módosított Általános Szerződési Feltételek teljes szövege a Pannon GSM bemutatótermeiben és honlapján
2005. október 8-tól az előfizetők rendelkezésére áll.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés