Connect with us

technokrata

A világ legkisebb IP-alapú hozzáférési-hálózati kapcsolója

Kütyük

A világ legkisebb IP-alapú hozzáférési-hálózati kapcsolója

Az Allied Telesyn, a végponttól végpontig terjedő ethernet/IP alapú kapcsolómegoldások globális szállítója bejelentette a legújabb, piaci újdonságnak tekinthető multiszerviz kapcsolócsaládját – a Mini-MAP 9100-et.

A MiniMAP 9100 egy hárommodulos IP hozzáférési platform, amely ugyanazon interfészeket használja, mint az AT nagyobb méretű, és több csatlakozással ellátott iMAP 9400-as, és 9700-as eszközei. A készülék számos szabványt támogat egyazon platformon belül, mint például az xDSL (ADSL2+, G.SHDSL, VDSL), a POTS, az E1/T1, a GbE, vagy az FTTx.

A MiniMAP 9100 anélkül adja meg a jövőbeli migráció, és a feltörekvő új technológiák integrációjának lehetőségét, hogy túllépné az eredetileg tervezett költségeket. Ideális választás azon szolgáltatóknak, akik költséghatékonyan kívánnak belépni az FTTx, és IP Triple Play szolgáltatói piacra. Alkalmazása hasznos lehet továbbá hotelekben, oktatási intézményekben, irodaházakban, ill. minden olyan területen, ahol kisebb számú felhasználó vagy nagy távolságban, vagy eltérő igények mellett kíván a hálózathoz csatlakozni. A MiniMAP 9100 megoldást kínál azon szolgáltatóknak, akik kisebb portsűrűségű megoldásokat keresnek a piacralépéshez, vagy egy kisebb felhasználói terület lefedéséhez. Amilyen mértékben a szélessávú szolgáltatások előfizetői száma növekszik, olyan ütemben lehet a MiniMAP 9100-as eszközt további, az Allied Telesyn iMAP családjába tartozó eszközökkel egységes rendszerbe kapcsolni.

A MiniMAP főbb szolgáltatásai:
• rendszer-rugalmasság, a különböző hálózati technológiák (mint a xDSL, POTS, E1, GbE és FTTx) csatlakoztathatósága révén, mellyel a különböző piaci szegmensek különböző felhasználói igényű előfizetői egyazon hozzáférési eszközhöz csatlakozhatnak
• Wirespeed (teljes sávszélességű) Gigabit-Ethernet teljesítmény a különböző videó szolgáltatások kiszolgálására. Egyidejű, pl. HDTV vagy Virtuális videotéka hozzáférés az összes felhasználó számára az integrált IP Multicasting és IGMP technológiák alkalmazásával.
• skálázhatóság tíztől több ezer felhasználóig ugyanazon platformon belül, kihasználva az egységes menedzsment és egységes interfész kártyák adta előnyöket
• AC vagy DC táp csatlakoztatási lehetősége, melyek segítségével mind szolgáltatói, mind vállalati környezetben telepíthető az eszközSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák