Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tele2 Ericsson Ethernet DSL-lel

Kütyük

Tele2 Ericsson Ethernet DSL-lel

A Tele2 az Ericsson Ethernet DSL-hozzáférési megoldását választotta az ún. triple play szolgáltatások bevezetésének megkezdéséhez.

A telepítések már folyamatban vannak, és a Tele2 norvégiai és svédországi hálózatait érintik. Az Ericsson IP-DSLAM megoldása révén a Tele2 megnövelheti már telepített vezetékes hálózatainak funkcionalitását és kapacitását, egyúttal vonzóbbá téve termékválasztékát is, kötegelt IP-szolgáltatások hozzáadásával.

Az Ericsson iparágvezető DSL hozzáférési megoldása támogatja a nagy sávszélességet igénylő szolgáltatásokat, az igényes videoalkalmazásokhoz pedig fejlett minőségbiztosítási mechanizmusokat biztosít. Az Ericsson Ethernet DSL hozzáférési megoldása jelenleg a piacon rendelkezésre álló, a változó igényekhez legkönnyebben alakítható IP-DSLAM megoldás. A hozzáférési megoldás révén az üzemeltetők az alapvető IP-kapcsolaton túl is bővíthetik üzletüket, ezzel biztosítva a triple play szolgáltatások nyújtásának lehetőségét mind otthoni, mind irodai környezet számára, költséghatékony és a jövőbeni igényeket is kielégítő módon.

Az Ericsson EDA megoldása a legszélesebb körben telepített IP-DSLAM megoldás: mindezidáig több mint 70 hálózat telepítésére került sor világszerte.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés