Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mini hifi rendszer lesz a Sony Ericsson W800i zenemobilból

Kütyük

Mini hifi rendszer lesz a Sony Ericsson W800i zenemobilból

Megjelent egy új mobiltelefonos kiegészítő, mellyel mini hifi készülékké varázsolható a Sony Ericsson első Walkman zenemobilja, a W800i.

A természetesen a K750i-vel és a D750i-vel is kompatibilis hangszóró rendszer jelenleg még csak Hongkongban kapható, de a közeljövőben várhatóan Európában is meg fog jelenni.


A készülék alaphelyzetben összecsukva tárolható, így nem foglal sok helyet és könnyen szállítható. Amennyiben használatba szeretnénk venni, egyszerűen csak ki kell forgatni oldalra a két hangszórót, majd pedig a mobiltelefont be kell helyezni a középen található slotba. A spéci hangrendszeren többek közt egy 3,5 milliméteres audió bemenetet is találunk, így az nem csak a Sony Ericsson féle zenemobilokkal használható. Az árral kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információink.

A Sony Ericsson W800i az első termék, amely egyesíti egy mobiltelefon és egy Walkman – minőségi, digitális zenelejátszó – tulajdonságait 30 órányi akkumulátor élettartammal, valamint 2 megapixeles kamerával. Ráadásul mindezt egy keskeny, könnyű és ultrastílusos formatervezésű készülékbe csomagolva.

A Sony világhírű Walkman mobil zenei öröksége méltán teszi komoly versenytárssá a W800i-t a digitális zenelejátszók piacán – a hangminőség ugyanis kitűnő. A készüléket minőségi, sztereó fülhallgatókkal látták el. A W800 bizonyítottan kompatibilis az MP3 ipari standarddal és az AAC zenei fájlformátumokkal. A tárolási kapacitása is bőséges, minthogy a 0,5 GB Memory Stick Duo-val látták el, amely mintegy 150 zenei felvétel, vagy 10-12 teljes CD anyagának tárolására teszi képessé. A lejátszóra történő zenei letöltés a Disk2Phone szoftvernek köszönhető, amely a zenei CD-k gyors és kényelmes áttételét teszi lehetővé a telefonra számítógép segítségével. A gyűjtemény naprakészen tartása sem okoz problémát, mivel a szoftver segítségével könnyen tallózhatunk, válogathatunk, kereshetünk, áttölthetünk és törölhetünk a zenei fájlokban.

A készülék további előnye, hogy tömege kevesebb, mint 100 gramm, pedig a W800i 2 megapixeles kamerát is tartalmaz: automata fókusszal, fényerő-szabályozással, aktív lencsevédővel és digitális kamera interfésszel, amellyel bármilyen körülmények között kitűnő képek készíthetők. A W800i használati köre kibővíthető olyan hasznos kiegészítők segítségével, mint az MMC-60 zenei csatlakozóvezeték, amellyel a készülék egy sztereó hifi berendezéshez csatlakoztatható a műsorszámok lejátszása céljából, valamint a HCA-60 autós kihangosító, amely lehetővé teszi, hogy a zenét az autó hangszóróin keresztül hallgathassák.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés