Connect with us

Már kapható a 2 megapixeles Samsung D600 mobil

Kütyük

Már kapható a 2 megapixeles Samsung D600 mobil

A Samsung bejelentette, hogy megkezdte az SGH-D500 sokak által várva várt utódjának, a tavaszi CeBIT szakkiállításon debütált SGH-D600-nak a európai kereskedelmi forgalmazását.

A készülék első körben Franciaországban vásárolható meg, de október végéig az Egyesült Királyságban, Németországban és más európai országokban is fel fog bukkanni a piacon. A telefon ajánlott végfelhasználói ára 499 euró, vagyis mintegy 122 ezer forint. Az újdonság hamarosan várhatóan hazánkban is meg fog jelenni a kereskedések polcain.


Az SGH-D600 egy elegáns, szétcsúsztatható kialakítású, lekerekített formavilágú telefon, amely 2 megapixeles kamerájával, elődeinél nagyobb teljesítményű zoomjával és vakujával az idei év egyik slágerterméke lehet. A telefon formavilága kényelemről és minőségről árulkodik. A készülék a kiváló fotók készítésére alkalmas kamera mellett TV-kimenettel, mozgó háttérképpel, videó hívó és hangazonosítóval is rendelkezik. A beépített videokamera és lejátszó segítségével lehetőség van MPEG4/H.263 formátumú mozgóképek rögzítésére, valamint küldésére MMS formájában. A D600, a PC-hez hasonlóan, mozgóképfájlok mellett MP3, AAC és AAC+ formátumú zenefájlok lejátszásával is gondoskodik szórakozásunkról. A gyártó a készüléket a legújabb technikai fejlesztéseknek megfelelően dupla hangszóróval alakította ki, amely 3D térhatású hangok kibocsátására képes.

Az SGH-D600 Bluetooth technológiája különböző eszközök egymás közti kommunikációját teszi lehetővé. A Samsung olyan Bluetooth headseteket és autós kihangosítókat kínál, amelyek igazán kényelmes beszélgetést tesznek lehetővé. A készülék további extrái egyebek mellett az USB, a PictBridge, amely a telefonnal készített képek nyomtatására ad lehetőséget, illetve a File Viewer mely esetenként helyettesíti a laptopot. A File Viewer segítségével a prezentáció anyaga lementhető a telefonra és a készülék az USB, vagy a Bluetooth segítségével csatlakoztatható a projektorhoz. A D600 típusú készülék mindezek mellett támogatja még az e-mail klienst, a SynML DS-t (Local sync) és memóriája TransFlash kártyával bővíthető.

Samsung SGH-D600 specifikációk:
-EDGE/GPRS
-262.144 színű kijelző
-Beépített 2 megapixeles kamera, 7x-es digitális zoom
-Videó-háttérkép / videó-hívóazonosító
-MP3/AAC/AAC+ lejátszás
-64 szólamú polifonikus csengőhangok
-Dupla hangszóró/3D hang
-JAVA alkalmazások (MIDP 2.0)
-MMS, WAP 2.0
-Bluetooth
-E-mail kliens, SyncML, fájlnézegető
-Bővíthető (transflash) memória
-900/1800/1900 MHz
-96×46,5×21,5 milliméteres méret
-99 grammos tömeg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek

Dotkom