Connect with us

technokrata

A szélessávú üzletág jövője

Kütyük

A szélessávú üzletág jövője

A Broadband World Forum Europe 2005 (szélessávú világfórum európai ülése, 2005; BBWF05) elnevezésű rendezvényen az Ericsson bemutatta, hogyan generálhatnak a hálózatüzemeltetők új bevételi forrásokat a legújabb vezetékes és vezeték nélküli, szélessávú technológiáknak köszönhetően.

Az elkövetkezendő öt évben a nagyteljesítményű szélessáv várhatóan a távközlési iparág egyik leggyorsabban növekvő szegmensévé válik. A fogyasztók igénye a szélessávra és a mobilitásra a távközlésben: ez a két kulcsfontosságú tényező, amely a szolgáltatókat mind a személyes, mind az üzleti felhasználást megcélzó termékkínálatuk kiterjesztésére ösztönzi.

Olyan vezető termékei révén, mint a szoftveres telefonos kapcsolóberendezés, az IMS és az Ethernet DSL-hozzáférés (EDA), az Ericsson a nagy teljesítményű, szélessávú megoldások szállítóinak élvonalában foglal helyet. Lehetővé teszi a szolgáltatóknak az ún. triple play szolgáltatás bevezetését, kihasználva az IP TV iránti növekvő igényt és a teljesen IP-alapú hálózatokra való áttérést.

A rendezvényen az Ericsson bemutatta a mobil szélessávban rejlő lehetőségeket is, ahol a legújabb 3G-technológiák – mint például a HSDPA – segítségével a szolgáltatók innovatív szolgáltatások és alkalmazások nagy választékát nyújthatják ügyfeleik számára, mint például televíziózás mobiltelefonos és szélessávú internetes hozzáférésen. Ez új bevételi forrásokat és üzleti modelleket teremt. A vállalati szegmensben a mobilitáson és a szélessávon alapuló kommunikációs szolgáltatások nagy mértékben növelhetik a szervezetek és vállalatok termelékenységét.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök